παιδια πηγα να περασω ρομ με απο recovery mode και μολις πατησα το power button kai to το volume up το ταμπλετ κολησεεεεεε και μ λεει dnx fastboot mode... καμια ευκολη λυση ωστε να μν το ξεβιδωνω??
βοηθειαααααααααααααααααααααααα
-
-
οκ λυθηκε αλλα ξαναπροσπαθησα να σε recovery και ξανα τα ιδια γιατι μου το κανει?
-
Το θεμα ειναι οτι η ρομ π μου το εστειλε το gearbest δεν εχει κουμπι updater η installer για να παω απο εκει γιαυτο προσπαθησα απο recovery αστα να πανε κ το συνδεω και στο mi pc suite και δεν μ το αναγνωριζει..... Μου λεει να το κανω update πρωτα σας παρακαλώ βοηθηστε να βρω τρόπο να το αλλαξω ρομ
-
Ο/H Rufete έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι η ρομ π μου το εστειλε το gearbest δεν εχει κουμπι updater η installer για να παω απο εκει γιαυτο προσπαθησα απο recovery αστα να πανε κ το συνδεω και στο mi pc suite και δεν μ το αναγνωριζει..... Μου λεει να το κανω update πρωτα σας παρακαλώ βοηθηστε να βρω τρόπο να το αλλαξω ρομ
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Rufete έγραψε:
για το pc suite δεν ξερω αν φταει η εχει ασυμβατοτητα το exe τους με τα win10 που εχω στο pc και δεν μ το βλεπει ουτε αυτο.. θα δοκιμασω σε αλλο pc μπας και...
και με το διαβασμα που εχω ριξει το updater το βγαζουν τα καταστηματα για να μν κανεις update και δεν εχει Multilanguage... απλα η χαζομαρα ειναι οτι τωρα δεν μπορω να μπω σε recovery... για να βαλω μια ofc rom -
-
-
-
Ο/H Rufete έγραψε:
Ε ναι με αυτον τον οδηγο πηγα να το κανω αλλα αν καταλαβες δεν μπορω να περασω ofc rom πρ τα για συνεχισω την διαδικασια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0