Το Xiaomi Mi 5 είναι η φετινή ναυαρχίδα του Κινέζου, η οποία ανακοινώθηκε στην MWC 2016 και εντυπωσίασε με τον high-end Snapdragon 820 και την οικονομική τιμή.
Xiaomi Mi 5: Bend test δείχνει ότι σπάει πολύ εύκολα [video]
-
-
Πω πω βρε σεις ξενέρωσα τώρα ....
Τόσο εύκολα λέτε να σπάει ? Αληθινό το βίντεο ?
Ο τύπος όπως είδα δοκιμάζει διάφορα στο κανάλι του.
Το mi3 έχει φάει καμιά 20αριά πεσίματα από όλες τις πλευρές κ δεν έχει καταλάβει τίποτα (bend test δεν έκανα βέβαια :P)
Το mi4 που ήρθε πριν λίγες μέρες δεν ξέρω πως θα τα πάει , θα δείξει ......
Αλλά τόση ευκολία με το Mi5 , λέτε να το έχει ταλαιπωρήσει πιο πριν ?
Να το έχει θερμάνει π.χ. -
τραγικό δεν παίζει να αντέξει σε τσεπη
-
Καλημέρα σε ολους και καλο Σ.Κ...
Παιδια ποτε δεν κατάλαβα αυτές της μ....ς των Κινέζων , ποιος θα πάρει μια συσκευή με κόστος 400+ ευρω και θα κάτσει να της ασκήσει πίεση ? , και φυσικά ποτε δεν βάζω τηλέφωνο σε κολωτσεπη η τσέπη κανονική... τα μεγέθη των κινητών πλέων δεν το επιτρέπουν και δεύτερων φοβαμαι μην γίνει ζημιά σε κατι που κοστίζει αρκετά...εκτός και αν σας περισσεύουν βρε παιδιά και δεν σας νοιαζει... -
Ο/H Ampelift έγραψε:
Καλημέρα σε ολους και καλο Σ.Κ...
Παιδια ποτε δεν κατάλαβα αυτές της μ....ς των Κινέζων , ποιος θα πάρει μια συσκευή με κόστος 400+ ευρω και θα κάτσει να της ασκήσει πίεση ? , και φυσικά ποτε δεν βάζω τηλέφωνο σε κολωτσεπη η τσέπη κανονική... τα μεγέθη των κινητών πλέων δεν το επιτρέπουν και δεύτερων φοβαμαι μην γίνει ζημιά σε κατι που κοστίζει αρκετά...εκτός και αν σας περισσεύουν βρε παιδιά και δεν σας νοιαζει...
-
Τι να σου πω φίλε μου ο καθένας οπως τον εξυπηρετεί... εγω η σε μπουφαν η στο τσανατκι ,το Mi5 εχω εδώ και 1 εβδομάδα και τέτοια εντύπωση οτι σπάει ετσι εύκολα δεν μου έχει δώσει , δεν θέλω να δοκιμάσω κιόλας για να λεμε και την αλήθεια , δεν έχω λόγο να πιστέψω και ενα τυχάρπαστο τύπο που ανέβασε βίντεο .
-
δε ξερω εμενα μου κανει πολυ ψευτικο το βιντεο αυτο .. τι να πω , αλλα οπως και να χει στη κωλοσεπη και να κατσεις πανω δε λεει σε καμμια συσκευη !!!
POCO X3 PRO (8/128)
-
Σίγουρα είναι το απλό mi5, όχι αυτό με την κεραμική πλάτη. Πάντως θα συμφωνήσω φαίνεται παράξενο...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ως χρήστης του Mi5 το έχω μόνιμα στην μπροστινη τσέπη του τζιν μου. Μην ακούω βλακείες ότι δεν θα αντέξει στην τσέπη. Ξενέρωσα όταν είδα ότι σπάει τόσο εύκολα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να του φερθώ τόσο βιαια για να σπάσει. Χαλαρώστε! Όσο για το Mi4 που είπε κάποιος τον ενημερώνω ότι έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής και δεν καταλαβαίνει τίποτα(πρώην χρήστης Mi4)
-
Όποιος έχει τύχει να δει τα "εσωτερικά" του Mi Note ή του Mi Note Pro, θα καταλάβει τι σημαίνει "δεύτερο frame". (Όποιος δεν το έχει δει μπορεί να Googlάρει "Mi Note Pre teardown").
Η έλλειψη λοιπόν δεύτερου frame από το Mi5 (ίσως για ελάττωση βάρους? Ποιός ξέρει?) εξηγεί το παραπάνω βίντεο, το οποίο ομολογώ είναι σοκαριστικό, την πρώτη φορά που το βλέπεις! Το πρόβλημα δεν είναι ότι απλά ...λυγίζει, αλλά ότι ουσιαστικά ΣΠΑΕΙ σαν "αγγούρι" αν ζοριστεί τόσο βίαια! Ωστόσο σε φυσιολογικές συνθήκες, πραγματικά αμφιβάλλω ότι ένα τηλέφωνο μπορεί να ζοριστεί τόσο βίαια...
Από την άλλη, και μιλώντας γενικότερα για τα bend tests και τη χρησιμότητά τους (ή την πρακτικότητά τους), πέρα από το θέαμα που ομολογουμένως προσφέρουν, ποιός μπορεί να μου εξηγήσει πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις στη πράξη το αποτέλεσμα που είδαμε παραπάνω σε σύγκριση με ένα άλλο πιo "γερό" τηλέφωνο, που "άντεξε" μεν το Bend Test, δεν έσπασε δηλαδή, αλλά πήρε το πρωτότυπο σχήμα για τηλέφωνο, του γράμματος "Λ"...
Εάν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες "στραβώσει" ένα τηλέφωνο, τότε... "έχετε γειά βρυσούλες", είτε σπάσει στη μέση σαν αγγούρι ή απλά λυγίσει και γίνει σαν το τόξο του "Ρομπέν των Δασών"... -
Κανά τεστ στο δικό μου πότε θα κάνουν ;
MI4S Back Glass (Cheap Tempred Glass) Brokekn need help - Xiaomi Mi 4S - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile
Sent from my MI 4S using Tapatalk -
Μόνο αν το χει κάποιος στην "κωλότσεπη" κ ξεχαστεί κ κάτσει θα είναι θέμα , αλλά όπως κ να χει η κατάσταση , δεν επιτρέπεται για την Xiaomi να βγάζει τέτοιες συσκευές !
Διότι μια συσκευή στην κατηγορία 5 ιντσών με τόσο hype κ ετοιμασία 1,5 χρόνου , προσωπικά ας με συγχωρήσετε, τη θεωρώ fail κίνηση .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0