@larrydura όχι και κάθε φορά Factory Reset βρε, αν ακολουθείς συνέχεια ένα κανάλι (πχ Developer) τότε απλό φλασάρισμα κάνεις ...
[GTV-6.4.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/4 06:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Την πρώτη φορά χρειαζόταν όμως...
Του είχε κάνει διάφορα το κινητό
Εννοώ την πρώτη μετά το αναγκαστικό -
Ευχαριστώ.
-
ευχαριστώ πολύ για την νέα Rom που μετά την 6.3.31 είναι η καλύτερη παραμένει το θέμα που δεν μπορείς να αλλάξεις όνομα στους σελιδοδείκτες κ η απόκριση του browser είναι πολύ αργή σε σχέση με την 6.3.31.λύνεται λιγάκι από την διάρκεια των animation από επιλογή για προγραμματιστές>διαβάθμιση παράθυρου>κλίμακα κίνησης 0.5 ή κ καθόλου.το ίδιο κάνουμε κ στις άλλες δυο επιλογές κλίμακα μετάβασης animation κ κλίμακα διάρκειας Animator.δεν έχεις επιλογή με τι player θα ανοίξει τα video o browser εκτός κ αν βάλεις το better open with από το play store φυσικά.Αφήνει πολύ ελεύθερη RAM κ έχει πολύ καλή αυτονομία.Βασικές ανάγκες (κλήσεις-email-browsing-φωτο) βγάζει 2 μέρες με ενεργοποιημένο το χρονοδιαγραμμα τροφοδοσίας απο 01:300-08:00.κ πάλι ευχαριστω.
-
-
-
Μπορω να πω η καλύτερη Ρομ που έχω βάλει έως τώρα.. Έχει πάρα πολύ καλή εξοικονόμηση μπαταρίας... Μετά από πλήρη φόρτιση και με χρήση δεδομένων όλη μέρα ανοικτό, Wi-Fi ανοικτό και ομιλία 2-3 ώρες με Bluetooth έχει ακόμα 60%....το μόνο που βλέπω είναι ότι το μενού επιλογών στο αλμπουμ δεν εμφανίζεται όλο παρά μόνο όταν βάλω το κινητό σε οριζόντια θέση.. Δεν ξέρω ΕΑΒ το έχει αλλος... Γενικά είναι η καλύτερη που είχα μέχρι τώρα...live every day as it was the last day of your life!!
-
-
-
Ο/H makisvog έγραψε:
Πολλυ καλη η ρομ μπηκε κομπλε στο Mi3 μου με marshmallow αλλα υπαρχει ενα μικρο προβληματακι με τη μουσικη. Σε οτι αππ πας για να ακουσεις μουσικη κατεβασμενη στο κινητο παραμορφωνει τον ηχο. Παρ'ολα αυτα η ρομ ειναι γαματη, πολλη καλη δουλεια!!! *Επισης η αργη κινηση δεν δουλευει.*
-
Αν λες για την αργή κίνηση κατά την εγγραφή βίντεο δοκίμασε να κατεβάσεις την ανάλυση της εγγραφής στα 720 ή HD ή όπως αλλιώς το λέει
-
να συμπληρωσω ότι κάποιες στιγμές κατα το σερφαρεισμα προσπαθώ να ανοιξω μία σελίδα π.χ Google κ φορτώνει η μπάρα κ δεν τερματίζει αλλά σταματάει λίγο πριν το τέλος κ δεν ανοίγει με τπτ...αυτό συμβαίνει σε οποιαδήποτε σελίδα δοκιμασω αλλά μετά από 3-4φορεςεφοσον δουλέψει..δεν ξέρω τι γίνεται πάντως για να το επαναφέρει κάνω restart το κινητό κ παίζει έως ότου ξαναγίνει...ξέρει κανείς τπτ??live every day as it was the last day of your life!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα