[GTV-6.4.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/4 06:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Αυτο που γουσταρω πιο πολυ (κ που μου ελειψε σχεδον ενα χρονο)ειναι η υποστηριξη της MIUI !!!ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ ποσο ΠΙΣΩ ειναι η προηγουμενη συσκευη που ειχα μετα που εσπασε το ΜΙ3 μου...θα κανω μια συγκριση ΞΑΝΑ με το πρωην Χ800 κ το νυν MI NOTE PRO.οι συσκευες υπουιθεται οτι μοιραζονται το ιδιο hardware!!!Μπαταρια με σκισιμο ολη μερα σημερα 4.30 ωρες με υπολειπομενο 10% ΤΟ ΜΙ ΝΟΤΕ!στο πρωην δυσκολα πολυ 4ωρο συνηθως 3-3,5 ωρες.wifi αψογο στο νυν,χαλια μαυρα στο πρωην με εξαιρεση μια ρομ που επιανε μακρια μεν με διακοπες δε.GPS ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ στο νυν...γσε τα το πρωην.k φυσικα η μεγαλυτερη διαφορα στις συσκευες..ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Κ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ
βεβαια ΥΠΑΡΧΕΙ κ ενα μεγαλο μειον στο MI NOTE PRO!!!!!!
Θελει θηκη γιατι γλυστραει απιστευτα!!!
τερμα οι πειραματισμοι μονο ΧΙΑΟΜΙ ΜΕ ΜIUI για μενα...(ακομα κλαιω τα 450 του letv...) -
Ο Χριστός πεθαίνει μία φορά το χρόνο,
ο Έλληνας (και όχι μόνο... ) κάθε μέρα
και τα Χιαόμια είναι Μπρους Γουίλις!
(που γράφει κι ένας συμφορουμιτης εδώ μέσα)
Το επόμενο μου τηλέφωνο πάντως θα είναι ένα παλιό "ΕΠΕΣΟΝ" που μου έμεινε
Καλή (Επ)Ανάσταση να έχουμε παιδιά και καλή Φώ(ρ)τιση -
MIUI 7 China Developer ROM 6.4.28 Update Highlights
- New Card Design for Downloads
- New White Design Weather UI
MIUI 7 China Developer ROM 6.4.28 Full Changelog
System
Optimization - Improved speed and performance for devices which have been used for a long time (04-27)
Gallery
Optimization - Added a prompt notifying about Mi Cloud trash bin when deleting photos for the first time (04-27)
Optimization - Improved sharpness for big photos (04-27)
Fix - Photos from some blocked locations could appear in Gallery (04-27)
Weather
New - New white design (04-27)
Downloads
New - Card design for Downloads (04-26)
Cleaner
New - New design for Cleaner (04-27)
Security
New - Fingerprint support for App lock in Redmi 3 Pro (04-27)
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Μια βοήθεια θα ήθελα από όποιον μπορεί να βοηθήσει. Αφού εγκατέστησα την τελευταία ROM κατά λαθος απεγκατέστησα το HP print service. Το κατέβασα εκ νεου απο το Google Play. Μετα την εγκατάσταση με παραπέμπει στις υπηρεσίες εκτύπωσης για να το ενεργοποιήσω αλλά δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
-
Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά
Έχω παρατηρήσει ότι όταν κάνω κλήση μέσα από τον κατάλογο μου βγάζει τρίμερής κλήση αντί το όνομα που έχω πάρει το έχει δει κάνεις άλλος αυτό? -
Ο/H dbeast έγραψε:
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Μια βοήθεια θα ήθελα από όποιον μπορεί να βοηθήσει. Αφού εγκατέστησα την τελευταία ROM κατά λαθος απεγκατέστησα το HP print service. Το κατέβασα εκ νεου απο το Google Play. Μετα την εγκατάσταση με παραπέμπει στις υπηρεσίες εκτύπωσης για να το ενεργοποιήσω αλλά δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
-
-
Δόθηκε το πλήρες changelog και έχουν ανασταλεί οι ROM για Mi3w - Mi4 - Mi Note
We've been improving the user experience of MIUI for Mi 3, Mi 5 & Mi Note by system optimization recently. The pulic release for the above-mentioned 3 devices will be suspended this week. Please stay tuned. Thanks for understanding.
Πηγή πληροφορίας από εδώ: MIUI 7 China Developer ROM 6.4.28 Full Changelog(Mi 3/4, Mi Note Suspended) - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum -
ερωτηση.......λέω την νέα Ρομ νζ την περάσω κάνοντας factory reset.......μδ το νέο TWRP πως γίνεται?????
Μετά το SWIPE δεξιά τι ακολουθεί?????
Μου λέει κάποιος τα βήματα μην προχωρησω και βρεθώ κάπου που δεν ξέρω και δεν έχει επιστροφή και κάνω την βλακεία μου!!!!
" Γεωπόνος”
-
-
dev σε dev δεν αλλαζω πλεύση!!!!
" Γεωπόνος”
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-