Καινούργιος κάτοχος με redmi 3 Πρόβλημα με chrome
-
-
-
τελευταία ελληνική stable 7.2.7
και άλλη μία ερώτηση. βάζω μία sd 128gb adata που έχω και δεν την αναγνωρίζει. έχει ασυμβατότητα? -
-
@AlexanderK στο wifi εχεις προβλημα με το κατεβασμα ή στο mobile data? Οσον αφορά την 128Gb δοκίμασε να την φορμάρεις με το Redmi3 μήπως και την δει..
-
-
Δεν θα έπρεπε να έχεις προβλημα, τσεκάρισες μήπως είναι ρύθμιση του chrome? Ουτε ενα απλό pdf δεν σου επιτρέπει να κατεβάσεις?
-
Δεν ξέρω αν είναι σχετικό αλλά στο changelog της τελευταίας greek dev rom (6.4.21):
Link: [GTV-6.4.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/4 06:20) -
Ο/H hammered έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι σχετικό αλλά στο changelog της τελευταίας greek dev rom (6.4.21):
-
Απο Stable => Developer απαιτείται Factory Reset οπότε κάνε τα απαραίτητα backup του περιεχομένου σου..
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Απο Stable => Developer απαιτείται Factory Reset οπότε κάνε τα απαραίτητα backup του περιεχομένου σου..
-
Τελευταία παιρνουμε πολύ συχνά stable (παλαιότερα ήταν κάθε 2-3 μηνες) οπότε αν δεν σε ενοχλει μπορείς να περιμένεις την επόμενη stable που θα βγει για την συσκευή σου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0