Διαφήμιση

Fake Συσκευη

• Ξερω δεν φαινετα καλα...αλλα οι επιλογες που μου δινει ειναι

Android system recover <3e>

Android system recovery utility

reboot system now

apply update from cache

wipe data/factory reset

wipe cache partition

backup user data

restore user data
      Images
      • Photo on 9-5-13 at 7.07 PM.jpg

60,74 kB, 640×426, viewed 119 times
    • Γενικά τα recovery που υπάρχουν για το κινητό αυτό δεν είναι πολλά.. Μιας και αυτό που έχεις εσύ δεν είναι κάποιο από τα ευρέως γνωστά θα σου πρότεινα να το αλλάξεις και να βάλεις ή το CWM ή ένα από τα 2-3 touch που κυκλοφορούν. Αυτό για να μπορούμε να σε βοηθήσουμε μιας και δεν ξέρω τι παίζει με αυτό που έχεις σε περίπτωση που συναντήσεις πρόβλημα. Πάντως δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλεις... Το κινητό σου είναι μια χαρά... Το πολύ πολύ κάνε ένα wipe κτλ, όπου δεις wipe πάτα OK, δεν παθαίνει τίποτα και μετά λογικά εκεί που λέει update from chase, πρέπει να εννοεί ο ποιητής install from SD(internal) όπου μέσα στην μνήμη του κινητού, θα σου πρότεινα να τα έχεις σβήσει όλα και να έχεις βάλει μέσα μόνο ένα αρχείο, αυτό του τελευταίου release, το οποίο καλού κακού να το έχεις μετονομάσει σε update.zip
      Αυτά....
    • Διαφήμιση
    • Εμενα το προβλημα μου αρχικα ηταν οτι δεν ειχα play store...Απο εκει μετα διαβαζωντας στα forum αρχισα να ψαχνω αν ειναι fake (δεν ξερω ακομα αν ειναι)...Τελος παντων αυτο που με ενοχλει τωρα ειναι οτι δεν μπορω να κανω update και να κατεβαζω apps. Για αυτο ρωταω αν υπαρχει τροπος να κανω τα παντα install απο την αρχη (σαν να κανεις format στο pc το σκεφτομαι). Δεν ξερω καλα ειναι η αληθεια πως λειτουργουν τα πραγματα στο android....
    • Λοιπόν το να βάλεις το play store είναι εύκολο. Η συσκευή σου είναι αυθεντική. Τώρα κάνε αυτό που σου είπα παραπάνω. Θες να έχεις ελληνικά? Κατέβασε το αρχείο του Miui Android. Θες την επίσημη ROM? Κατέβασε από Miui.com... Η διαδικασία που σου είπα είναι απλή. Κοτσάρεις το κινητό στο pc σβήνεις τα πάντα μέσα από την sd (γνώμη μου) για να μην κρατήσει το παραμικρό setting και περνάς χύμα στο δίσκο το αρχείο που θα έχεις μετονομάσει σε update.zip... Πατάς wipe όπου βρεις και μετά update from chace. Επιλέγεις το αρχείο και είσαι έτοιμος. Το κινητό σου θα κάνει boot στη νέα ROM. Αυτό ήταν. Τώρα αν συναντήσεις κάποιο πρόβλημα, δύσκολο βέβαια, τα ξαναλέμε. Μην κολλάς πάντως. Είναι πανεύκολο. Και όπου κολλήσεις θα την βρούμε την άκρη.

Sent from my MI 2S using Tapatalk 4
    • ευχαριστω πολυ....ξεχασα πριν να αναφερω οτι μου βγαζει και επιλογη apply update from sd εκτος απο το apply update form cache...να φανταστω οτι επιλεγω το πρωτο?

και παλι ευχαριστω
    • Διαφήμιση
    • το benchmark που έτρεξε ήταν το antutu? Δοκίμασε να κατεβάσεις αυτό -> Quick System Info Pro και πες μου σε παρακαλώ τι σου λέει, γιατί το antutu μπορεί να το μπερδεύει κανένα script. Αν και για να ξέρετε κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος και πιο εύκολος τρόπος για να τσεκάρεις εάν είναι real ή fake είναι να τραβήξεις ένα ss και να δεις τα specs της...

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην creativ7 ().

• μου λεει manufacturer xiaomi, model MI 2s, screen 540x960, processor ARMv7 procesor rev 1(v71) dual-core 1512Mhz....δινει αλλα δλδ απο antutu...πως γινεται να ανγνωριζει οτι ειναι οντως xiomi MI 2s αλλα να δινει αλλα specs?? τελος παντων....μπορω να εχω τουλαχαστον το play store με καποιο τροπο??
    • Διαφήμιση
    • Λυπάμαι αλλά για fake συσκευή δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και δεν ξέρω τι ισχύει. Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να κατεβάσεις από το Miui.com τον Google installer που είναι σε μορφή . apk και να κάνεις εγκατάσταση. Μιας και το recovery δε νομίζω να δουλεύει.

Sent from my MI 2S using Tapatalk 4