100% Nillkin Amazing H+ PRO Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector Film For Redmi Note 3/Note 3 Pro
- Review
-
-
Χρησιμοποίησε το κινητό 1 μήνα χωρίς προστατευτικό...και γύρνα το μετά σβηστό κόντρα στον ήλιο. Θα κλάψεις γοερά...
Μπορεί η ΠΠΠολύ προσεκτική χρήση να μην αφήνει χοντρούς τσαμπουκάδες, αλλά η επιφάνεια αποκτά αμέτρητες ελαφριές γρατσουνιές.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Εγώ δεν του έβαλα τίποτα εδώ και μήνες και δεν έπαθε τίποτα απολύτως
Μετά από αυτό το βίντεο είπα δεν θα του βάλω
Και τελικά δικαιώθηκα... Τί να σας πω?
Μιλάω για πράξη, όχι θεωρεία.
Φυσικά εννοείται ότι το προσέχω και δεν του κάνω όλα αυτά που δείχνει στο βίντεο ο Χιουγκο -
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Εγώ δεν του έβαλα τίποτα εδώ και μήνες και δεν έπαθε τίποτα απολύτως
Χωρίς να θέλω να γίνω μλκς...
πιστεύω 100% οτι έχεις γρατσουνιές. Για να τις δείς γύρνα την οθόνη σβηστή κόντρα στον ήλιο...και βάλε και ένα τσίπουρο για να χωνέψεις το αποτέλεσμα...
...το οποίο αποτέλεσμα βέβαια εξαρτάται και από τι θεωρεί ο καθένας σημάδι και τί όχι.
Προσωπικά έχω δεί πάρα πολλές συσκευές χωρίς προστασία οθόνης. Δέν υπήρχε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ χωρίς γρατζουνιά.
Και μία συμβουλή : ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μήν καθαρίζετε οθόνη σε παραλία (μιάς και τώρα οι περισσότεροι ετοιμάζονται για μπανάκια)! Τα ρούχα, τα πανιά,οι χαρτοπετσέτες, όλα μα όλα γεμίζουν άλατα και κόκκους άμμου από τον θαλάσσιο αέρα. Θα κάνετε την οθόνη χάρτη πολυτελείας!
Για μένα, η προστασία οθόνης είναι απαραίτητο αξεσουάρ. Νιώθω μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων με το προφυλακτικό...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Για μένα, η προστασία οθόνης είναι απαραίτητο αξεσουάρ. Νιώθω μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων με το προφυλακτικό...
Απλά σε αυτό είπα πως θα αγοράσω και μόλις δω το πρώτο σημάδι θα το βάλει και μου έμεινε στο συρτάρι...
Άσε να του κάνω το τεστ αύριο να σου πω αν και δεν νομίζω. Το κοιτάζω τακτικά !!! -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Μα και εγώ έχω σε όλα τα άλλα
Απλά σε αυτό είπα πως θα αγοράσω και μόλις δω το πρώτο σημάδι θα το βάλει και μου έμεινε στο συρτάρι...
Άσε να του κάνω το τεστ αύριο να σου πω αν και δεν νομίζω. Το κοιτάζω τακτικά !!!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ναι μου είπαν ότι έχει τελικά λίγα πολύ μικρά αλλά μόλις που φαίνονται...
Φυσικά θα του βάλω το τζαμάκι και εγώ τελικά -
Καλημερα , σημερα το εβαλα και εγω στο note 3 pro μου μιλάμε ισως το καλυτερο tempered glass για κινητο .Ειναι σαν να εχει το κινητο επίστρωση απο gorila glass σε θεμα αφης. έχει ωραια χρωματα η οθονη τελεια αφη και ειναι αρκετα λεπτο ωστε να εχεις πολυ καλη αποκριση στην οθονης !!!@papaflessas
-
-
Τα τζαμακια για την κάμερα που έχει μέσα η συσκευασία,τα έχει δοκιμαστεί κάνεις?You may think you can fly - but you better not try
-
Προσωπικα οχι και απο κουβεντα με αλλους κατοχους ολοι τα εχουν πεταξει χωρις να τα δοκιμασουν καν
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0