Διαφήμιση

100% Nillkin Amazing H+ PRO Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector Film For Redmi Note 3/Note 3 Pro

• Review
    • Ο/H Krasdimi έγραψε:

Ελατε παραδεχτείτε το ....Ολοι εσεις με τις θήκες και τα τζαμακια ,βγάζετε σιγουρα μια φορά τη βδομάδα την θήκη σκουπιζετε το κινητο με αζαξ και χαιδευεται ηδονικα το μεταλικό του καπακι....
      Και 2 φορές την εβδομάδα μη ΣΕ πώ!!! :D

Τα iPhone όλα τα είχα σαν αστακούς! Απο την ταράτσα να τα έριχνες...θα έσπαγε η πλάκα πεζοδρομίου!
      Ένα και μόνον ένα απ'όλα αποφάσισα να το χαρώ και να το λειτουργήσω ξεβράκωτο! Σε 15 μέρες έβγαλε πρόβλημα πλακέτα και έγινε αντικατάσταση. Είδες; Αμέσως χάλασε!!!! :lol:
      Το καινούριο...πάλι με ανθρακόνημα το έντυσα!!!! :mrgreen:

Πάντως η αλήθεια είναι ότι ενώ πέρασαν όλα τα μήλα από τα χέρια μου, στην ουσία δεν χάρηκα κανένα. Είναι όπως τα λες πιτσιρικά! Αλλά... :love:

Ο/H demakhs έγραψε:

Χρηστο κι όμως..το huawei ξόμεινε χωρίς τζάμι...Δεν χαμπαριάζει μια.....
      Για μένα αυτός ο μύθος, καταρρίφθηκε....

Χαράζουν ωρέ τα τζάμια?
      (κατά το: "πονάνε ωρέ τα παλικάρια?)
      Καλά...εσύ έβγαζες G@μάτes φωτογραφίες με το Rn3....στο τζαμάκι θα κώλωνες!!!! :lol: :lol: :lol:
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Αφού τα δικά μου τζάμια ρε, από το εργοστάσιο του ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ βγαίνουν κ αυτά!!!!

είναι το ίδιο τζάμι με τα γυαλια ηλίου του:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• iPhone 5s!!

Είπατε κάτι;;;;;;;;;;;;; lol
      Φοράει ΚΑΙ tempered glass και έχει ΚΑΙ την ζελατίνα (πρόσοψη) της αρματο-θήκης! Αμ πώς....

Βέβαια εκείνη την περίοδο δούλευα σε ένα εργοστάσιο και ήμουν όλη μέρα μέσα στα γράσσα και τα λάδια! Δικαιολογούμαι...ε; :love:

Υ.Γ. Στο επάνω μέρος η θήκη είχε μεγάλη τρύπα. Έβαλα χαρτί, άνοιξα τρύπα για την κάμερα (διακορευτής) και έκανα μικρές τρύπες με βελόνα για να ακούω απο το μεγάφωνο!!! Λόξα όχι μ@λ@kιες!!!!
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • @pavlidisc
      Πάρε μια πιο στυλατη! :thumbsup:
      Την είχα σε Mi3 στις ίδιες συνθήκες αλλά και για παραλία ήταν κορυφή :lol:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Κορυφαίο να είναι γυμνό συμφωνώ αλλά γιατί απο μία αθώα πτώση και απο 30 cm να ρισκάρεις να το δεις θρύψαλλα. Έχει τύχει...και μετά ψάχνεσαι. Οπότε καλύτερα πέντε και στο χέρι. Η δικία μου εμπειρία λέει πως αν το έχεις γυμνό κάποια στιγμή θα τον δείς τον τσαμπουκά και ας έχει και gorilla και :ugeek: gozzila 20
    • Ο/H ntalkos έγραψε:

Καλησπέρα.
      Να ρωτήσω κάτι... Παρέλαβα το Nillkin screen protector για το 3S pro και όπως έκατσε το γυαλάκι εντόπισα ένα σημαδάκι και είχα την ιδέα να το ξαναβάλω. Κάπου εκεί στράβωσε η δουλειά γιατί έγινε χειρότερο. Το τζαμάκι πήγα να το καθαρίσω με τα πανάκια που είχα ήδη χρησιμοποιήσει πριν και μπήκαν και άλλα σημάδια. Φαντάζομαι επίσης ότι το τζαμάκι έχει καλή και ανάποδη πλευρά έτσι δεν είναι.
      Τέλος πάντων, μπορεί κάποιος να προτείνει λύση; Πώς να καθαρίσω το τζαμάκι μου και να το ξαναβάλω; Θέλω το συγκεκριμένο γιατί είνα και το 9Η που έχει κάμποσα πλεονεκτήματα.

Λάμπρος

Ο/H demakhs έγραψε:

άμα γεμίσει σκόνες, τρίχες, μύγες, κ@υραδάκια η "καλή" πλευρά του τζαμιού που λέει ο φίλος μας, και να στο δείχνει το γιουτιούμπι πως το βάζεις..... :pillepalle: :lol:

πριν κάνεις νέα παραγγελία:

Παίρνεις λευκό σελοτέιπ που δεν κολλάει πολύ.
      Αρχίζεις και κόβεις λωρίδες και βάζεις στην πλευρά που κολλάει στο κινητό
      Αφού το γεμίσεις, τις ξεκολάς
      Επαναλαμβάνεις 3-4 φορές
      Αν είναι πολύ χάλια βάζεις μία φορά ακόμα και το αφήνεις 2-3 μέρες να κολλήσει
      Βγάζεις το σελοτέιπ
      Βάζεις το τζαμάκι στο κινητό

Σε εμένα δούλεψε :D
    • Εχω δει πως καθαρίζουν την καλή πλευρά που έχει την κολλά, εκτός απο το σελοτειπ που λέει ο nas, να το κάνουν με σαπούνι και νερό λίγο στα δάκτυλα το τρίβεις,ξεπλένεις και μετά αφου την τινάξεις καλά πάνω απο τρείς φορές ...χε.χε την καλή πλευρά πλευρά εννοώ τότε το ξανακολλάς με ότι νερό έχει απομείνει πάνω. Όσο λιγότερο νερό τόσο καλύτερα. Δείτε και εδώ ένα δείγμα.

Δεν το έχω κάνει απλά το αναφέρω
    • Διαφήμιση
    • Μόλις σήμερα μου ήρθε το Xiaomi redmi note 3 pro και με μεγάλη μου χαρά παρήγγειλα και το συγκεκριμένο Tempered glass!
      Δικό μου λάθος που δεν ανακάλυψα το Post πριν κάνω την παραγγελία του κινητού ούτως ώστε όταν έρθει το κινητό να τοποθετηθεί κατευθείαν! Δεν γνώριζα ότι υπάρχουν reviews για "Ειδικά" Screen Protectors! Πίστευα ότι όλα ήταν πάνω κάτω το ίδιο και για αυτό πίστευα ότι θα έβρισκα γρήγορα με μια απλή αναζήτηση σε κανένα Skroutzομάγαζο! Δεν πειράζει όμως, κάλλιο αργά παρά ποτέ λένε! Είμαι σίγουρος ότι θα είναι τέλειο και θα κάνει και την δουλειά του καλά! Μόλις με το καλό το παραλάβω θα γράψω εδώ τις εντυπώσεις!

Να είστε καλά και Χρόνια Πολλά!
    • Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος!
      Το θεωρώ καλύτερο κι από το γνήσιο Xiaomi (που δεν το έχω βρει για RDN3).
    • Γεια σας εχω ενα Xiaomi Redmi Note 3 Pro και ενα Xiaomi Redmi Note 4 Pro και θα ηθελα tempered glass απο Ελλαδα ή ακομα και απο το εξωτερικο.Παρελαβα πριν απο λιγες ημερες ενα γυαλακι για το note 4 pro της Nillkin αλλα δεν εφαρμοζει περα ως περα δειτε τις φωτο και θα περιμενω βοηθεια.Ευχαριστω πολυ
      Images
      • IMG_20170712_155734.jpg

2,27 MB, 3.456×4.608, viewed 140 times
      • IMG_20170712_155851.jpg

2,13 MB, 3.456×4.608, viewed 114 times
    • Καλησπερα και από εμενα, έχω βάλει 2-3 φορές επιτυχημένα tempered glass, χωρίς παραμικρό σημάδι από σκονι η φυσαλιδες και αφού βλέπω post ποιο πίσω σκέφτηκα να μοιραστώ το "κόλπο".
      1) Βάζω κινητό κάτω και το καθαρίζω.
      2) βάζω το τζαμακι από πάνω όπως είναι χωρίς να βγάλω αυτοκολλητο και το κεντραρω ακριβώς πάνω στο κινητο.
      3) κολλάω τις ταινίες - σελοτεηπ την μια άκρη δεξιά χαμηλά πάνω στο tempered glass την δεύτερη στη μέση και τρίτη πιο πανω. Όλες στην δεξιά μεριά.
      Ξανά κεντραρω ακριβώς το glass.
      4) κρατώντας ακριβώς στο σημείο που το θέλω πάνω στην οθόνη κολλάω τις ταινίες στο πλάι του κινητού και στη συνέχεια μέχρι το πίσω μέρος του.
      5) σηκώνεις το glass και το ρίχνεις δεξια. Καθαρίζεις ξανά πολύ καλά την οθόνη κινητού και βγάζεις προστατευτικό από το glass.
      Το γυρνάς και το αφήνεις να πέσει απαλά πάνω στην οθόνη και το πιέζεις με το δάχτυλο από δεξιά προς αριστερά.
      6) το temperes glass ,έχει μπει συνήθως τέλεια πάνω στο κινητό χωρίς την παραμικρή σκόνη ή φυσαλιδα.

Έχω παραγγείλει το εν λόγω tempered glass, με χαλάει μόνο που γράφεται στο review ότι ερχετε γρήγορα, αυτή τη στιγμή τρέχω την τρίτη εβδομάδα αναμονης...
    • Διαφήμιση
    • Μην σε αγχώνει!! Εγώ που το έχω παραγγείλει 4φορές και πάω για 5η (είμαι λίγο ατσούμπαλος και τα σπάω-ευτυχώς μόνο το tempered) έχει κάνει από 10-20 μέρες!! Παίζει ρόλο από ποιον το αγόρασες, μαγαζί, πωλητή περίοδο κλπ!! Θα έρθει στο τέλος! :)