Διαφήμιση

Πρόταση για αγορά νέου κινητού

• Πρόταση για αγορά νέου κινητού

Καλησπέρα σας παιδιά.
      Είμαι νέος στο forum σας και έχω ενθουσιαστεί με την δουλειά που κάνετε βγάζοντας νέες ROM για τα xiaomi.

Θα ήθελα παρόλα αυτά αν μπορείτε να μου κάνατε μια πρόταση για ένα οικονομικό xiaomi το οποίο να αξίζει τα λεφτά του, και φυσικά να το υποστηρίζει η κοινότητά σας.

Τέλος αν είμαι εκτός θέματος με αυτά που ζητάω, απλά αγνοήστε με, δν κρατάω κακία :) :) :)...

Ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα..
    • Όλα αξίζουν τα λεφτά τους και όλα υποστηρίζονται. Το θέμα είναι πόσα δίνεις και πόσο ιντζων το θες. Θα σου πούμε τις επιλογές σου και διαλέγεις εσύ μετά... Σύμφωνος?
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Όλα αξίζουν τα λεφτά τους και όλα υποστηρίζονται. Το θέμα είναι πόσα δίνεις και πόσο ιντζων το θες. Θα σου πούμε τις επιλογές σου και διαλέγεις εσύ μετά... Σύμφωνος?
      επίσης, θέσε τα κριτήρια σου... Τι ειναι σημαντικότερο για σένα; Εμενα πχ με ενδιαφέρει η αυτονομία, την θεωρώ πρωτεύουσας σημασίας... Αλλον τον απασχολεί κυρίως η κάμερα κ.ο.κ.
    • Διαφήμιση
    • Ένας θέμα που επηρεάζει συνήθως τις δικές μου αποφάσεις είναι το οικονομικό. Πόσα διαθέτης;
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces