Διαφήμιση

Δεν είναι εφικτή η λήψη sms

• Δεν είναι εφικτή η λήψη sms

Καλησπέρα,

Σήμερα κατάλαβα πως στο κινητό μου δεν μπορώ να λάβω sms. Ζήτησα extra pin απο την winbank και δεν ήρθε ποτε. Τους πηρα τηλεφωνο, μου ειπαν πως τα μηνύματα στέλνονται κανονικά από τον server τους και μου σύστησε να μιλήσω με τον πάροχο μου (cosmote). Αμέσως μετά κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών της cosmote και ο νεαρός που το σήκωσε έλεγξε τον αριθμό μου αν έχει φραγή σε 5ψήφια και γενικά σε άλλα νούμερα και με ενημέρωσε πως δεν υπάρχει καμια φραγή.
      Έστειλα από 3 διαφορετικά νούμερα sms στο κινητό μου και δεν τα λαμβάνω καθόλου. Δεν ξέρω τι γίνεται. Η sim λειτουργεί κανονικά και δεν έχω το ίδιο θέμα αν την βάλω σε άλλο κινητό, οπότε ρίχνω το βάρος στο RN3.
      Γνωρίζεται κάτι για αυτό; Κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξει;
      Έχω την Global Stable 7.2.3.

Στέλνω κανονικά αλλά δεν λαμβάνω τίποτα.
    • Μηπως άλλαξε ο αριθμός σου του κέντρου μηνυμάτων ???
    • Βγάλε τη SIM, βάλε τη σε μια άλλη, οποιαδήποτε συσκευή και κάνε τεστ αν δεις αν λαμβάνεις... Άν όντως λαμβάνεις σε άλλη συσκευή, τότε όντως να "ρίξεις το βάρος" στη συσκευή σου...
      Αν όντως είναι θέμα συσκευής, τσεκάρισε πρώτα την πιο προφανή ρύθμιση:
      Μηνύματα-->Πατάμε το αριστερό πλήκτρο Ξ να μπούμε στο μενού των ρυθμίσεων.-->Λήψη μηνυμάτων--> οι διακόπτες πρέπει να είναι ανοιχτοί (πορτοκαλί) δίπλα από τους τηλεφωνικούς αριθμούς.
    • Διαφήμιση
    • Ο αριθμός στο κέντρο μηνυμάτων είναι σωστός. Τον έλεγξα.

@caeser
      Δεν βγάζει κάποια τέτοια επιλογή. Δεν υπάρχει η λήψη μηνυμάτων όπως την αναφέρεις!
      Μιλαω από χτες με Cosmote, περιμένω τηλ από τους τεχνικούς να μου πουν αν εντοπισαν κατι

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

@caeser

Δεν βγάζει κάποια τέτοια επιλογή. Δεν υπάρχει η λήψη μηνυμάτων όπως την αναφέρεις!
      Μιλαω από χτες με Cosmote, περιμένω τηλ από τους τεχνικούς να μου πουν αν εντοπισαν κατι
      Τη SIM την έβαλες να τη δοκιμάσεις αν δέχεται sms σε άλλη συσκευή? Δεν είπες...

Όσο για αυτό που αναφέρω... να΄το:

...
    • Δεν έχω τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων πάρα μόνο Sync messages from Mi Cloud που αν το πατήσω οδηγεί σε ένα παρόμοιο Tab με αυτό που έστειλες στην φώτο και είναι ενεργοποιημενο.
      Τελικά είχε πρόβλημα η SIM παρόλο που δούλεψε σε άλλο τηλ στην πρώτη δοκιμή, χτες δεν δούλευε καθόλου στην λήψη μηνυμάτων. Case closed.
      Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

Τελικά είχε πρόβλημα η SIM παρόλο που δούλεψε σε άλλο τηλ στην πρώτη δοκιμή, χτες δεν δούλευε καθόλου στην λήψη μηνυμάτων.
      ΑΑΑΑΑ...γειά σου!!! :thumbsup:
    • Διαφήμιση