Διαφήμιση

Έρχεται το MIUI 8!

• [Changelog] MIUI 8 China Developer ROM 6.6.16 Full Changelog & Supported Devices

Due to the limitation of hardware platform, devices running MIUI 8 based on Android 4.4 (Redmi 1, Redmi 1S, Redmi 2, Redmi 2A, Redmi Note 3G, Redmi Note 4G) don't support 'Second space' and 'Cloned apps' for now.

(Λόγω του περιορισμού της πλατφόρμας υλικού, συσκευές που τρέχουν MIUI 8 βασίζονται σε Android 4.4 (redmi 1, redmi 1δ, redmi 2, redmi 2Α, redmi Σημείωση 3G, redmi Σημείωση 4G) δεν υποστηρίζουν «Δεύτερo χώρο» και «κλωνοποιημένα εφαρμογές» προς το παρόν.)

Ε ενταξει........δεν ειναι σοβαροι!!!!!!!!!!
      με μιση δουλεια ξεκινησε η MIUI 8 ????????
      ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ !!!!!!!

δεν μπαινω καν στη διαδικασια να την κατεβασω απο EU.........περιμενω την ελληνικη......ξενερωσα εντελως!!!!!!

" Γεωπόνος”

• πρώτες εντυπώσεις απο ota update σε red mi3 με miui 8. μου κανει αρκετα κολληματακια όπου μετα απο clean ψιλοέστρωσε. το battery usage μου δειχνει με 94% μπαταρία και ανοιχτο το battery saver οτι εχω 13 ώρες χρήσης ακόμα. Η εκδοση που μου εγκατασταθηκε είναι η 6.6.17 beta με 5.1.1. Ερώτηση τωρα πως μπορω να βάλω την ελληνικη έκδοση?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Giannisagal έγραψε:

Ε ενταξει........δεν ειναι σοβαροι!!!!!!!!!!
      με μιση δουλεια ξεκινησε η MIUI 8 ????????
      ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ !!!!!!!
      στο redmi1 ειδικά με τα 4GB του θα ήθελες να του τρέξεις πολλούς χρήστες και 2πλες εφαρμογές ;; :)
      το ίδιο ισχύει φυσικά και σε συσκευές με 1/8 (ή γενικά με 1gb μνήμη)
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Τι recovery έχεις μέσα?

Εξήγησε μου λιγο τι είναι το recovery γιατί είμαι άσχετος. Την έκδοση για developer είχα βάλει αν αναφέρεται στο miui

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
    • Admin δώσε σε παρακαλώ την νέα ρομ ολίγον τι πιο νωρίς σήμερα αν γίνεται......... :P :P

" Γεωπόνος”

• Ο/H cal έγραψε:

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Τι recovery έχεις μέσα?
      Εξήγησε μου λιγο τι είναι το recovery γιατί είμαι άσχετος. Την έκδοση για developer είχα βάλει αν αναφέρεται στο miui

Τι είναι οι λειτουργίες Fastboot(Bootloader) και Recovery;

Και οι δύο είναι λειτουργίες ανάκτησης σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με το λειτουργικό.
      Με αυτές τις δυο λειτουργίες μπορούμε να ξαναβάλουμε τη rom μας αν το τηλεφωνο δεν λειτουργεί σωστά.
      Η διαφορά τους όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα είναι οτι το
      fastboot(bootloader) mode είναι το πρώτο στην ιεραρχία ενώ το recovery
      είναι το δεύτερο.
      Κοινώς αν ποτέ μας χαλάσει η λειτουργία recovery έχουμε εναλλακτική να
      περάσουμε ρομ μεσω της λειτουργίας του fastboot(bootloader)
      Για περισσότερα εδώ.

Ελπίζω να μην μας κάνουν καμία λαχτάρα και δώσουν την 8 στο Redmi Note 3 Pro με 5.1.1
    • Διαφήμιση
    • Τι ησυχία είναι αυτή ωρε??????
      Ποτέ θα έχουμε την νέα ρομ;;;;;
      Ήσυχα ανήσυχος.........

" Γεωπόνος”

• Δε μπόρεσα να αντισταθώ και εγκατέστησα την eu dev 6.6.17 με miui 8 για το redmi 3. Περιμένω βέβαια να βάλω την αντίστοιχη ελληνικη gtv μόλις είναι έτοιμη.

Με μία πρώτη ματιά, μεγάλες διαφορές στην εμφάνιση δε βρήκα, ωστόσο έχει αλλάξει ο χειρισμός στην εξοικονόμηση μπαταρίας, παρατήρησα αρκετά καλό σήμα της sim, καθώς και καλύτερη απόκριση στην πλοήγηση. Σίγουρα υπάρχουν και περισσότερες αλλαγές που δε πρόλαβα να κοιτάξω. Επίσης υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση όταν πηγαίνεις να καθαρίσεις τη ram, αργεί λίγο να ανταποκριθεί το γραφικό του καθαρισμού.

Γενικά η rom δείχνει να είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, κάτι που δείχνουν και οι εικόνες. Περιμένουμε και την ελληνική.
      Images
      • Screenshot_2016-06-17-20-53-08-373_com.antutu.ABenchMark.png

48,7 kB, 720×1.280, viewed 81 times
      • Screenshot_2016-06-17-20-52-40-412_com.antutu.ABenchMark.png

80,41 kB, 720×1.280, viewed 78 times
      • Screenshot_2016-06-17-18-06-03-859_com.android.settings.png

96,51 kB, 720×1.280, viewed 70 times
    • Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:

Ο/H cal έγραψε:

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Τι recovery έχεις μέσα?
      Τι είναι οι λειτουργίες Fastboot(Bootloader) και Recovery;

Και οι δύο είναι λειτουργίες ανάκτησης σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με το λειτουργικό.
      Με αυτές τις δυο λειτουργίες μπορούμε να ξαναβάλουμε τη rom μας αν το τηλεφωνο δεν λειτουργεί σωστά.
      Η διαφορά τους όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα είναι οτι το
      fastboot(bootloader) mode είναι το πρώτο στην ιεραρχία ενώ το recovery
      είναι το δεύτερο.
      Κοινώς αν ποτέ μας χαλάσει η λειτουργία recovery έχουμε εναλλακτική να
      περάσουμε ρομ μεσω της λειτουργίας του fastboot(bootloader)
      Για περισσότερα εδώ.

Ελπίζω να μην μας κάνουν καμία λαχτάρα και δώσουν την 8 στο Redmi Note 3 Pro με 5.1.1
      Σε ευχαριστω πολύ για την κατατοπιστική απάντηση απλα δεν γνωρίζω πως να δω τι recovery εχω. Στο redmi3 που εχω η αναβαθμιση με το miui 8 εγινε με 5.1.1. Εγω την περασα πανω στην παλια rom σαν upgrade δλδ την κατεβασε και την εγκατεστησε μονο του χωρις να κανω κατι αλλο εγω. Στην αρχη εκανε καποια κολληματακια και μετα εστρωσε με μια επανεκκινηση και μερικα clean. το μονο "προβλημα" ειναι η καθυστεριση που κανει οταν παταω το Χ για να κλεισει ολες τις εφαρμογες μαζι απλα κανει δυο δευτερολεπτα. Επισης δεν εχουν ακομα στρωσει οι μετρησεις και οι μεση οροι για τη διαρκεια της μπαταρίας και μου εδειχνε αυτονομια για 15 ωρες ενω πρωτα εβγαζε για 2 μιση μερες. πιστευω να στρωσει αλλιως βλεπουμε. Εχει κανενας παρόμοιο πρόβλημα?
    • Οι ROM θα καθυστερήσουν...

Σταδιακά θα δίνονται καθώς υπάρχουν διάφορα προβλήματα με αρκετές συσκευές ....

Υπομονή !!!! :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • ολα τέλεια με την MIUI 8.......
      Μόνο ένα περίεργο.......ή φωτεινότητα της οθόνης τρέμει και για να σταματήσει παταω την αυτόματη δύο φορές και σταματά μέχρι να του έρθει πάλι.....
      Σας υπέρ ευχαριστώ για την δουλειά σας και ειδικά τον MIUI ART άλλη μία φορά.......... ξέρει αυτός.

" Γεωπόνος”