Καλησπέρα σε όλους
@gkalen, Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο που αφιέρωσες και στο θέμα αυτό
Μου είχαν δώσει ένα Turbo-x G420.
Η συσκευή είχε πέσει σε νερό και επί 10 μέρες ήταν βρεγμένο με την μπαταρία.
Μετά από συμβουλές σας το έβαλα στο ρύζι για μία εβδομάδα κοντά.
Τελικά καταφέραμε να το ανοίξουμε και να σώσουμε τα προσωπικά αρχεία και τις επαφές και σας ευχαριστούμε όλους για την βοήθεια
Πάνω που λέγαμε την γλίτωσε έκλεισε και τίποτα άλλο....νεκρό
Το καλό ήταν ότι το έβλεπε ο υπολογιστής (το έβρισκε και το έχανε συνέχεια στις συσκευές)
Το έψαξα λίγο στο διαδίκτυο και κατάφερα να βρω ότι σαν συσκευή είναι το THL W100S.
Βρήκα και stock rom, κατέβασα και όλες τις εκδόσεις του Sp Flash Tool και το παίδευα (δουλειά να έχουμε που λένε)
Μετά από δύο-τρεις μήνες, με πολλές προσπάθειες, τσουπ...πέρασε την stock rom
Ξεκίνησε, έπαιξε 10 λεπτά με πολλά lag και έκλεισε πάλι
Τι καλέ μου, τι χρυσέ μου...τι θα σου δώσω λουκουμάκι...τίποτα...
Εχτές το πρωί, δεν ξέρω πως μου ήρθε, το έβαλα με τον φορτιστή της xiaomi, με το καλώδιο της xiaomi, στο πολύπριζο της xiaomi και το άφησα να φορτίζει.
Σήμερα το πρωί, κόκκινο led αναμμένο
Πατάω το power και η συσκευή ξεκίνησε κανονικά χωρίς κανένα εμφανές πρόβλημα
, όλα δούλευαν μια χαρά...wifi, κάμερες, flash, δεν έχω βάλει sim και sd.
Ώσπου πάω να χαμηλώσω τον ήχο...αμ δε...και τα δύο κουμπιά, volume+ και volume- είναι off, δεν κάνουν τίποτα
που σημαίνει δεν έχω ούτε recovery για να "παίξω"
Στο δια ταύτα, υπάρχει τρόπος να βάλουμε touch screen recovery ?
Δοκίμασα με το MTK-TWRP αλλά βγαίνει μεγαλύτερο και ακυρώνει την διαδικασία.
Έχω βάλει τώρα CWM με το MTK Droid Tools v 2.5.3
Έχω βρει και αυτό από xda-developers [GUIDE] How to port custom CWM-based (Carliv Touch) recovery to other MTK phones αλλά μετά από 10 ώρες ενασχόλησης δεν έχω ποια μυαλό να κάνω τίποτα άλλο
Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη

@gkalen, Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο που αφιέρωσες και στο θέμα αυτό

Μου είχαν δώσει ένα Turbo-x G420.
Η συσκευή είχε πέσει σε νερό και επί 10 μέρες ήταν βρεγμένο με την μπαταρία.
Μετά από συμβουλές σας το έβαλα στο ρύζι για μία εβδομάδα κοντά.
Τελικά καταφέραμε να το ανοίξουμε και να σώσουμε τα προσωπικά αρχεία και τις επαφές και σας ευχαριστούμε όλους για την βοήθεια

Πάνω που λέγαμε την γλίτωσε έκλεισε και τίποτα άλλο....νεκρό

Το καλό ήταν ότι το έβλεπε ο υπολογιστής (το έβρισκε και το έχανε συνέχεια στις συσκευές)
Το έψαξα λίγο στο διαδίκτυο και κατάφερα να βρω ότι σαν συσκευή είναι το THL W100S.
Βρήκα και stock rom, κατέβασα και όλες τις εκδόσεις του Sp Flash Tool και το παίδευα (δουλειά να έχουμε που λένε)

Μετά από δύο-τρεις μήνες, με πολλές προσπάθειες, τσουπ...πέρασε την stock rom

Ξεκίνησε, έπαιξε 10 λεπτά με πολλά lag και έκλεισε πάλι

Τι καλέ μου, τι χρυσέ μου...τι θα σου δώσω λουκουμάκι...τίποτα...

Εχτές το πρωί, δεν ξέρω πως μου ήρθε, το έβαλα με τον φορτιστή της xiaomi, με το καλώδιο της xiaomi, στο πολύπριζο της xiaomi και το άφησα να φορτίζει.
Σήμερα το πρωί, κόκκινο led αναμμένο

Πατάω το power και η συσκευή ξεκίνησε κανονικά χωρίς κανένα εμφανές πρόβλημα

Ώσπου πάω να χαμηλώσω τον ήχο...αμ δε...και τα δύο κουμπιά, volume+ και volume- είναι off, δεν κάνουν τίποτα

Στο δια ταύτα, υπάρχει τρόπος να βάλουμε touch screen recovery ?
Δοκίμασα με το MTK-TWRP αλλά βγαίνει μεγαλύτερο και ακυρώνει την διαδικασία.
Έχω βάλει τώρα CWM με το MTK Droid Tools v 2.5.3
Έχω βρει και αυτό από xda-developers [GUIDE] How to port custom CWM-based (Carliv Touch) recovery to other MTK phones αλλά μετά από 10 ώρες ενασχόλησης δεν έχω ποια μυαλό να κάνω τίποτα άλλο

Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη