Το Xiaomi Max έρχεται με το "ιδιόκτητο" 'Rifle' SoC & MIUI 8;;;
-
-
Σίγουρα αναμένεται εντυπωσιακό στις 6.4'' ότι και επεξεργαστή να φοράει!
-
-
Μόνο εγώ άρχισα και κουράζομαι απ τις διαρκώς νέες παρουσιάσεις; Οι κάτοχοι του Mi Note δεν το χουν ούτε χρόνο, πλήρωσαν άνω των 500€ και βγαίνουν πάλι 2οι και καταϊδρωμένοι.
Επίσης η διάκριση των συσκευών της Xiaomi, σε αυτές που θα χουν MIUI8 και τις άλλες είναι εντελώς λάθος. Μέχρι τώρα, κι ορθώς, ακόμα κι η αρχαιότερη και φθηνότερη συσκευή της, το redmi 1, δεχόταν το τελευταίο UI της εταιρείας κι αυτό σου δινε κάποια εμπιστοσύνη σε αυτή - ότι δεν είναι no-name κινεζιά που αφού στα πάρει σε εγκαταλείπει. Τώρα αυτό το πλεονέκτημα πάει περίπατο.
Η Samsungοποίηση προχωρά -
Ο/H Sitalkas έγραψε:
Μόνο εγώ άρχισα και κουράζομαι απ τις διαρκώς νέες παρουσιάσεις; Οι κάτοχοι του Mi Note δεν το χουν ούτε χρόνο, πλήρωσαν άνω των 500€ και βγαίνουν πάλι 2οι και καταϊδρωμένοι.
Επίσης η διάκριση των συσκευών της Xiaomi, σε αυτές που θα χουν MIUI8 και τις άλλες είναι εντελώς λάθος. Μέχρι τώρα, κι ορθώς, ακόμα κι η αρχαιότερη και φθηνότερη συσκευή της, το redmi 1, δεχόταν το τελευταίο UI της εταιρείας κι αυτό σου δινε κάποια εμπιστοσύνη σε αυτή - ότι δεν είναι no-name κινεζιά που αφού στα πάρει σε εγκαταλείπει. Τώρα αυτό το πλεονέκτημα πάει περίπατο.
Η Samsungοποίηση προχωρά
Εχεις δικιο αλλα...
Είναι εταιρία που αποσκοπεί στο κέρδος και οχι ευαγές ίδρυμα , και για να πουλάς πρέπει να κάνεις αυτο που κάνει και η Samsung να γεμίσεις την αγορα με μοντέλα για ολα τα βαλάντια και για ολα τα γουστα , η Samsung ειναι πρωτη σε πωλήσεις αν οχι γενικά σίγουρα στο Android... γιατι όμως ? περαν των τεράστιων ποσών σε διαφημίσεις και marketing... μπαίνεις σε ενα μαγαζί και απο της 100 συσκευές οι 80 ειναι Samsung απο 100 ευρω μέχρι 800 ,οπως καταλαβαινεις ενας πελάτης το να επιλέξει μια συσκευή της εχει 80% πιθανότητα, για να μην σου πω 95% λογο του απίστευτου marketing αυτης της εταιρίας.
Αυτο παει να ακολουθήσει και η Xiaomi και καλά κάνει για εμένα , κανείς δεν μας υποχρεώνει να αλλάξουμε κινητο επειδή θα βγάλει κάποιο άλλο σε σύντομο χρονικό διάστημα. -
Ο/H Sitalkas έγραψε:
Η Samsungοποίηση προχωρά
Όσο για το λειτουργικό έχεις δίκιο μεν (και εγώ θα το ήθελα αυτό!), αλλά προχωρώντας η τεχνολογία, τα λειτουργικά "υποχρεούνται" να ακολουθήσουν τα σύγχρονα hardware και όχι να μένουν πίσω... (όπου μπορούν το κάνουν φυσικά) -
Στο techblog.gr γράφει άλλα πάντως. Xiaomi Mi Max: Ανακοινώνεται επίσημα 10 Μαΐου - Πέρασε από GFXBench | Techblog.gr
-
Μα και εδώ ο τίτλος αν δεις είναι με ερωτηματικό
Εντομεταξύ αν είναι τα χαρακτηριστικά που λέει στην ιστοσελίδα που μας έβαλες, θα είναι πολύ φτηνό -
Ο/H Trinity Circle έγραψε:
Στο techblog.gr γράφει άλλα πάντως. Xiaomi Mi Max: Ανακοινώνεται επίσημα 10 Μαΐου - Πέρασε από GFXBench | Techblog.gr
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0