Είμαστε στο 2016 και η τεχνολογία παραμένει πίσω....
Τι ωραία που θα ήταν να υπάρχει εφαρμογή τύπου teamviewer και να κάνεις εσύ τα μαγικά σου από το σπίτι και ταυτόχρονα να συμβαίνει αποτελεσματικά στην απομακρυσμένη συσκευή και ο άλλος με το πρόβλημα να πίνει ουίσκι και να κοιτάζει να λύνεις και να δένεις - ανασταίνεις το κινητό του
Μετά από ένα 24ώρο στο οποίο δεν είχα τα κατάλληλα εργαλεία (ή μάλλον τα είχα, αλλά ήταν μάπα ποιότητας), όπου πιτσικάρισα μια βίδα χειρότερα δεν γίνεται, τα κατάφερα σήμερα το πρωί να το ανοίξω και με τα πολλά με τα λίγα έχω φτάσει στο τελευταίο κομμάτι με τα pins και το τσιμπιδάκι.
Πολύ απλά αρνείται να το αναγνωρίσει ως 9008. Συνεχίζει να μου το βγάζει ως 900Ε. Τι έβαλα τι έβγαλα τους drivers, το MiFlash κλπ και πάλι τίποτα. Ενώ κάποιες στιγμές κατορθώνω να πιάσω γραμμή και το κόκκινο λαμπάκι μένει για πιο πολλή ώρα αναμένο και φαίνεται να κάνει refresh στη διαχείριση συσκευών και πάλι μου το βγάζει ως 900Ε. Το έχει συναντήσει κανείς αυτό; Κάνω κάτι λάθος;
ΤΟ ΖΟΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ.... ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΤΑΚΙ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ Κ ΜΟΝΙΜΩς 900Ε..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΧΥΚΥΛΩΜΑ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ? ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ Κ ΘΥΡΕΣ ΣΤΟ USB ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΠΑΛΙ.. ΤΟΝ 100 ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ