k το RN3P δηλαδή που έρχεται με ξεκλείδωτο bootloader μπορεί να ξεκλειδωθεί με αυτόν ? Ή να τον έχουμε ξεκλειδώσει εμείς πρώτα?Σαν οδηγο φλασαρίσματος fastboot rom είναι κ δεν μπαίνουμε σε edl mode σωστά?Άρα θα είναι κ πιο ασφαλείς να μην μπρικάρει το μασίνι .Κάνω κουτές ερωτήσεις γιατί μπερδεύτηκα τώρα , παιδεύτηκα με το RN3P από το πολύ διάβασμα αλλά το έκανα αμέσως με τον οδηγό αυτής της πρώτης σελίδας.
Αν έρθει ξεκλείδωτο μπορείς να το φλασάρεις σε fastboot mode ..Τις περισσότερες φορές πετυχαίνει...
Μετά το φλας θα κλειδώσει βέβαια και θα θέλει official ξεκλείδωμα.
Γιατι αναφέρει το edl mode?
Και ναι ίσως απαντήσει ο φίλος, Μα ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος. Και απαντώ, Που ξέρουμε τι μαγικά έκανε ο Κινέζος για να τον ξεκλειδωσει;
Μα γιατί δεν ακολουθατε όλο τον οδηγό από την αρχή ευλαβικά χωρίς να παραλειψετε ή να αλλάξετε το παραμικρό βήμα;
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
βρε παιδια θα το σπασω αυτο το RN3. Αφου το ξεμπρικαρα και περασε η τελευταια global στο σεταρισμα παλι με αναγκαζει να κανω acivate-sign in τον Mi account.....που δεν εχω και δεν ξερω κανενα password! Tι γινεται?
Ενω απο κατω μου γραφει ¨this device is accociated with an excisting mi account"(167----922) enter password to verιfy the device.
(unlock number: 2N628F031140)
Για να σου πετάει αυτό το μήνυμα απλά σημαίνει ότι το τελευταίο mi account που είχε συνδεθεί με το κινητό είναι αυτό. Αν δεν είναι δικό σου μιλάς με αυτόν που το είχε πριν από σένα. Αν το πήρες απευθείας από μαγαζί τους στέλνει μήνυμα και τους λες ότι μετά από factory reset που έκανες έχεις Κολλήσει εκεί και δεν είναι δικό σου το mi account και θες αντικατάσταση κινητού. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις έκτος από το να βρεις το password του συγκεκριμένου mi account
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να σου πετάει αυτό το μήνυμα απλά σημαίνει ότι το τελευταίο mi account που είχε συνδεθεί με το κινητό είναι αυτό. Αν δεν είναι δικό σου μιλάς με αυτόν που το είχε πριν από σένα. Αν το πήρες απευθείας από μαγαζί τους στέλνει μήνυμα και τους λες ότι μετά από factory reset που έκανες έχεις Κολλήσει εκεί και δεν είναι δικό σου το mi account και θες αντικατάσταση κινητού. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις έκτος από το να βρεις το password του συγκεκριμένου mi account
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδη δεν μπορει να σβησει το account με τιποτα? και με καμια rom? σωστα?
Υπαρχει περιπτωση μεσω υπολογιστη με αυτο το unlock number που μου γραφει να κανω κατι η χλωμο?
Δηλαδη δεν μπορει να σβησει το account με τιποτα? και με καμια rom? σωστα?
Υπαρχει περιπτωση μεσω υπολογιστη με αυτο το unlock number που μου γραφει να κανω κατι η χλωμο?
Βασίλη όπως σου είπα και εδώ δεν μπορείς να σβήσεις ένα account αν δεν ξέρεις τον κωδικό...
Τώρα που είναι νωρίς ψάξε βρες τον..
Παιδιά καλησπέρα
Εφάρμοσα τον οδηγό στην αρχή του νήματος και όλα πήγαν καλά μεχρι την εκκίνηση του κινητού
Τώρα μου λέει πως δεν αναγνωρίζει την sim και οτι το τηλέφων είναι συνδεδεμένο με έναν υπάρχων mi account . Είχα δημιουργήσει έναν πρίν ακολουθήσω τις οδηγίες του νήματος.
Το πρόβλημα είναι πως δε μου αναγνωρίζει κανένα δίκτυο wlan και δεν μπορώ να συνδεθώ για να ενεργοποιήσω το λογαριαμό μου.
Ξέρει κάποιος τί έχει γίνει;
Y.γ. Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί έχω αγχωθεί!!
Can't get valid device id
invalid device ID:
Device ID must be valid IMEI or MAC address.
Without device ID, some account and cloud features will be unavailiable.