Μπορείς να βάλεις όποια θέλεις.... Το θέμα όμως είναι άλλο..
Δοκιμασμένες ρομ για miflash είναι λίγες κ εσύ δεν μπορείς να φλασάρεις πάνω από μία φορά γτ λογικά θα κλειδώσει(αν ειναι ξεκλείδωτο)..
Εγώ θα πήγαινα σε μία δοκιμασμένη...
Δοκιμασμένες ρομ για miflash είναι λίγες κ εσύ δεν μπορείς να φλασάρεις πάνω από μία φορά γτ λογικά θα κλειδώσει(αν ειναι ξεκλείδωτο)..
Βλέπεις τι κάνει το άγχος ; Του το ειπες ευγενικά και πιο πριν "δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες"αλλά δεν το έπιασε τώρα θα το καταλάβει
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιες ειναι οι δοκιμασμενες? Αυριο μαλλον θα επιχειρισω να περασω σε RN3 pro με ventor rom φίλου, επισιμη china dev και έχω κατεβασει την 6.9.29 και την 6.5.12 του οδηγου. Παίζει καποιο ρολο απ' οσο εχω καταλαβει και ποιο MI Flash Tool θα χρησιμοποιήσω..
Πήρα τη μεγάλη απόφαση να περάσω την 6.8.18 με το miflash.
Στην πρώτη σελίδα του παρόντος οδηγού αναφέρει πως μπαίνουμε σε edl mode και από κει φλασάρουμε με το miflash.
Έτσι θα το κάνω?
Είχα την εντύπωση πως θα μπω στο miflash και απλά θα την σβουντουρίξω.
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Fastboot ή edl mode; Αφού έχει ξεκλείδωτο bootloader tgz fastboot rom στο miflash οπλίζεις, fastboot το κινητό και σβουντούρα την. Διπλοτσέκαρε πρώτα τον bootloader ότι είναι ξεκλείδωτος. Άμα είναι κλειδωμένος θέλει edl mode.
ρε με δουλεύεις??
αυτό ρωτάω...
άντε και έχω φάει τα μισά νύχια μου από την αγωνία!!!
Μπαίνω σε fastboot mode στο κινητό και τρέχω το miflash, όπου βάζω την 6.8.18, την οποία έχω προηγουμένως κάνει unzip κάπου στον c:\ και πατάω flash all?
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!