@dimitrisk69 είναι κρίμα αφου έχεις χ64 επεξεργαστή να μπήκαν 32bit windows. Αλλα τώρα είναι έτσι οπότε εμπιστεύσου τον @NasDriver σε αυτό που σου λέει..
Ευχαριστώ για της συμβουλές παιδιά, αποφάσισα να μηνω στο mi3 το redmi note 3 θα το δώσω στην γυναίκα έτσι κι αλλιώς κινεζα είναι , το θέμα είναι ότι αγοράζουμε άπο τους Κινέζους κινητά xiaomi και μας δίνουν με διάφορες rom που δεν είναι και official , άμα τους λέμε να φλασαρουν της Ελληνικές rom λέτε να το κάνουν, μια σκέψη κάνω τώρα? Τέλος πάντων την επόμενη φορά που θα αγοράσω θα το επισημαίνω και μήπως γλυτώσουμε και το πρώτο φλασαρισμα. ???
Είμαι καινούριος ιδιοκτήτης Redmi Note 3 Pro κ (καθώς προερχόμενος απο Nexus) αρχάριος χρήστης MIUI
Από ένα γρήγορο ψάξιμο κ ανάγνωση κατάλαβα οτι η διαδικασία γίνεται ΜΟΝΟ σε windows (δεν υπάρχει εναλλακτική για linux) οπότε έρχομαι συνοπτικά στις απορίες μου.
Έχω την κακόφημη έκδοση λογισμικού 7.1.99.99 με locked bootloader (το είδα με fastboot) οπότε για να πάω σε Global Stable πάω μέσω της διαδικασίας του οδηγού? Στον οδηγό αναφέρεται η Global Stable (V7.1.8.0) ενώ στα λινκ βρήκα την Global stable "kenzo_global_images_V7.3.2.0.LHOMIDD_20160419.0000.19_5.1_global_19339c1a10.tgz" μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν?
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας κ χίλια συγνώμη αν ξαναρωτάω πράγματα που έχουν πολυειπωθεί.
Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις, αν θυμάμαι καλά λέει ή την τελευταία ρομ
Αν σκοπεύεις να πας για ξεκλείδωμα bootloader και ελληνική, προτίμησε την τελευταία developer, θα είσαι έτοιμος
Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις, αν θυμάμαι καλά λέει ή την τελευταία ρομ
Αν σκοπεύεις να πας για ξεκλείδωμα bootloader και ελληνική, προτίμησε την τελευταία developer, θα είσαι έτοιμος
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω λίγο τη συσκευή με την Global (χρησιμοποιώ αγγλικά menu) κ κατόπιν μόλις μου έρθει ο κωδικός για unlock να περάσω China κ την GTV (που εχω ακούσει πολλά καλά)
@DaRk_dOg η διαδικασία μπορει να γινει και σε Linux. Tο MiFlash είναι frontend, αν αποσυμπιέσεις την fastboot και δεις τα περιεχόμενα θα δεις και .sh scripts. Τα τρέχεις σαν root σε Terminal window και εισαι μια χαρά ..