@gfrago81 εγω εκανα restart το λαπτοπ και εφτιαξε αυτο. τωρα εχω ασλλο θεμα. flashara την 8.1. με ξεκλειδωτο bootloader και μενει σταθερα με το εικονιδιο mi και το android απο κατω. οπςσ πρεπει δλδ. το θμα ειναι οτι μενει εκει. ακομα και μια ωρα περιμενα. το δοκιμασα 2 φορες. την εβαλα πιο πολυ γιατι καπου διαωασα εδω οτι εχει ελληνικα.
@Alexis_7 μετα το restart λειτούργησε κανονικά! Τωρα ειναι στο σεταρισμα. Ευχαριστώ πολύ
Στάλθηκε από το SM-G903F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίδες καλημέρα και χρόνια πολλά.
Θα ήθελα την βοήθεια σας, στο kenzo μου είμαι με τη 7,2,2 gtv και θέλω να πάω στη τελευταία 8,1,1 για να έχω ota update.
Έχω win 10 x64 κι εχω απενεργοποιηση την ψηφιακη υπογραφή .
Εγκατέστησα το τελευταίο pc suite ως admin ,αλλα το miflash 2016,8,30 και τους adbδεν μ αφήνει να τους εγκαταστήσω ως admin.
Αυτό αποτελεί πρόβλημα για τα επόμενα μου βήματα η προχωράω κανονικα??
Βέβαια και στα επόμενα βήματα εχω ερωτηματκά .
Την διαδικασία με το edl την ψιλοφοβάμαι , δεδομένου ότι έχω official ξεκλειδωτο bootloader, να φλασάρω απευθείας την 8,1,1 με αυτο τον οδηγό ή πρώτα κάποια άλλη ρομ και μετά να καταληξω σε αυτή ??
Το νέο pcsuite αναγνωρίζει την mm ώστε να επαναφέρω στο kenzo μου αρχεία επαφές ?
Βοήθεια παλικάριαααα
Παιδια SOS προσπαθω να γυρισω απο cm 13 σε miui και να περασω την ελληνικη και ενω ειμαι σε τεστ mode και λοιπα παταω flash στο miflash και μου βγαζει ανεπαρκης χωρος σφαλμα 256!οποτε κατεβαζω την 7,2,5 και την φλασαρω οπως ο οδηγος?επισης και εμενα μου το βγαζει ως RELINK QS QLOADER 9008 οταν μπαινω σε edl πως να το λυσω?με επαννεκινηση pc?εχω win10 64-bit!!
το relink 9008 δεν είναι πρόβλημα αν είναι αυτό το μόνο διαφορετικό που σου βγάζει
Κατα λαθος ημουν σε bootlader mode και οχι σε edl και εκανα φλας την τελευτευα china dev και αντι για flash all εκανα flash all except storage και το κινητο ανοιξε!!οποτε δεν κλειδωσε ουτε ο bootloader?πολυ κουλο μου φαινεται..σιμ wifi δουλευουν καννονικα τωρα παω να περασω την ελληνικη...αλλα κατι δεν μ αρεσει στην ολοι φαση..
ΕΠισης θα ηθελα να ρωτησω αν ετσι οπως εγινε με fastboot rom και miflash αλλα οχι με flash all και με flash all except storage αν το κινητο μου ειναι πλεον καθαρο και οπως πρεπει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το miflash (άλλωστε δεν το εχω δουλέψει ακόμα ).
Αλλά στην αρχή του topic ο φίλος lallas λέει να το εγκαταστήσουμε ως administrator ,πράγμα τ' οποίο δεν μπορούσα να το κάνω οπότε του έκανα απλά εγκατάσταση.
Ελπίζω να μην παρουσιαστεί πρόβλημα
Η τελευταία έκδοση του pcsuite λειτουργεί με την mm rom ή θα ξανα στήνω το τηλέφωνο από την αρχή ?