miui_HMNote3ProGlobal_V8.2.4.0.MHOMIDL_c50034ca06_6.0.zip
Χύμα στο internal storage ,updater ,πάνω δεξιά τρεις τελείες, choose update package βρες την και δώσε για αναβάθμιση, συμπιεσμένο όπως είναι , δεν το αποσυμπιέζουμε το αρχείο.
Πώς αλλάζουμε τη default εφαρμογή για χάρτες;
Θέλω να βάλω το HERE.
Η έκδοση του κινητού είναι MIUI GLOBAL 8.2 STABLE 8.2.4.0 (MHOMIDL).
Έκδοση Android: 6.0.1 MMB29M.
miui_HMNote3ProGlobal_V8.2.4.0.MHOMIDL_c50034ca06_6.0.zip
Χύμα στο internal storage ,updater ,πάνω δεξιά τρεις τελείες, choose update package βρες την και δώσε για αναβάθμιση, συμπιεσμένο όπως είναι , δεν το αποσυμπιέζουμε το αρχείο.
Ευχαριστω πολυ !! Εγιναν ολα κομπλε !
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα.Πρεπει να βοηθησω εναν φιλο.Φανταζομαι η rom ειναι unofficial, μου ειπε οτι ειναι το redmi note 3pro.Eχει βγει καποια official rom που να εχει τα ελληνικα? εχω διαβασει μια αναρτιση του geoanto555 που λεει οτι η global[b] developer εχει 35% κάλυψης.Ρωταω για να μην μπω στην διαδικασια unlock.[/b]
ωραια, τωρα μπηκα στην miui για να κατεβασω την rom,και αναφερερει μονο redmi note 3 (οχι PRO) και εχει τρεις, Redmi Note 3 Qualcomm Global, Redmi Note 3 Qualcomm China, Redmi Note 3 Special Edition. την CHINA την αποκλειουμε, οποτε Qualcomm Global?
Υ.Γ. πρεπει να βαλω την stable e ?
καλημερα. κατεβασα την τελευταια global stablerom και δεν την επαιρνε μεσω update της συσκευης,οποτε το συνδεσα με το MiPCSuite και μου εβγαλε μονο του την αναβαθμηση. Αλλα μαλλον ειναι η κινεζικη stable rom. Τωρα μπορω να βαλω την Global stable μεσω updater της συσκευης?