Καλημέρα κι από μένα. Δεν ξέρω αν ποστάρω σε σωστό θρεντ. Παρέλαβα χθες το Note 3 Pro και είχε την 7.2.18.0. Μετα απο πολυυυυυ διάβασμα στο φορουμ διαπίστωσα οτι είναι unofficial και με τον οδηγό έβαλα την chinese developer (8.6.7.7). Εχω κανει αιτημα για ξεκλειδωμα και περιμενω να περασω την ελληνικη. Το προβλημα μου ειναι πως χρησιμοποιω κατα κορον τα gapps και αυτη τη στιγμη το τηλ μου ειναι αχρηστο. Μπορώ να περάσω την Global Dev τώρα, περιμένοντας τον κωδικό και μετα να περάσω απευθείας την ελληνική ή πρέπει να περάσω την Global Stable, μετα παλι κινεζικη dev και να κάνω τη διαδικασια για την ελληνικη?
Γεια σου φίλε @alexport μπορείς μα βάλεις την official developer και μετά να κάνεις τα υπόλοιπα (ξεκλείδωμα Ελληνική).
Καλημέρα. Official Developer εχει τώρα, αλλα την chinese χωρις gapps. Εννοεις την Global developer που εχει gapps και αν ναι θα περασει απο την εφαρμογή αναβάθμισης του κινητου ή θελει fastboot?
καλημερα
Προσπαθωντας να εγκαταστησω το miphone μου εβγαλε το μυνημα της φωτος
πατησα install this driver software anyway και μου το ξαναβγαλε
το προγραμμα το εχω τρεξει σαν admin εχω 64βιτ και βαλει ηδη στο pc σε test mode
καποια βοηθεια?
καλημερα
Προσπαθωντας να εγκαταστησω το miphone μου εβγαλε το μυνημα της φωτος
πατησα install this driver software anyway και μου το ξαναβγαλε
το προγραμμα το εχω τρεξει σαν admin εχω 64βιτ και βαλει ηδη στο pc σε test mode
καποια βοηθεια?