ενεργοποιησα οπως εδειχνες στην φωτο πιο πανω. γυρισα μεχρι και την γλωσσα του κινητου στα αγγλικα για να μην υπαρχει λαθος. δοκιμαζω και τον αλλο οδηγο που μο ειπες και εκει δεν μου βγαζει flash αλλα μονο update. να το σπασω να ξεμπερδευω..
μακαρι lallasgr γιατι ειμαι απο τις 3 στο pc και εχω τρελαθει.. makismakis2004 το εχω σε usb απευθειαν στη μητρικη ευχαριστω για την βοηθεια. θα σας πω σε λιγο τι εκδοση περασε.
δεν εχω παρει ακομα θα προσπαθησω να το ξεκλειδωσω με κωδικους απο ενα φιλο που εχει ξεκλειδωσει και το δικο του αλλιως αν δεν γινει θα κανω αιτηση. απο εδω και περα το εχω.... σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια και ιδιαιτερα το lallasgr.
Σε μένα ήρθε σήμερα μήνυμα και πέρασα με την πρώτη την Ελληνική ρομ. Πραγματικά το κινητό τα σπάει έχω και ένα samsung s6 αλλά τελικά θα κρατήσω το note 3. Μόνο μια ερωτησούλα πέρασα επιτυχώς την GTV 7.3.2.0 και στο εικονίδιο του σήματος cosmote δεν μου βγάζει το κλασικό εικονίδιο άλλα τελίτσες πως αλλάζει αυτό υπάρχει κάποιο system να περάσω με twrp ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Stable Rom 7.5.2.0 τώρα αλλά δοκιμάζω τα πάντα....
παιδιά τα φώτα σας!ενω εχω ακολουθησει τη διαδικασια οπως ειναι στον οδηγο εμφανιζεται το εξης σφαλμα : The system cannot find the file specified.(0x80070002: Open serial port "\\.\COM10") εχω την official dev rom και θελω να περασω την official global , απ οσο εχω καταλαβει δεν ειναι unlocked αλλα εχω κανει αιτηση η οποια εχει εγκριθει για unlock.Μηπως εχω ακολουθησει το λαθος οδηγο? Ευχαριστω!
αφού έχεις την official dev rom γιατί δεν ξεκλειδώνεις αμέσως και θες να περάσεις την official global? Προσπαθείς να περάσεις την official globla dev με MiFlash?
ναι αυτο προσπαθω να κανω (λαθος?) , το κινητο δεν ειναι για μενα(για την κακομοιρα την μανα μου) και εκανα βλακεια που το παρηγγειλα με dev rom γιατι εχει αρκετες κινεζικες εφαρμογες και δεν εχει gapps (τα ηθελα officialy) . την ελληνικη δεν θα την ηθελα γιατι αν κατι πηγαινε στραβα δεν θα ημουν κοντα να της το βολεψω οποτε σκεφτηκα καλυτερη θα ειναι η official global. τι προτεινεις να κανω? τα αγγλικα δεν της ειναι θεμα απλα θελει ελληνικο πληκτρολογιο.