Φίλε μου ευχαριστώ θερμά για την βοήθεια, τα κατάφερα. Θέλω να αναφέρω εδώ ότι αμέσως μόλις έτρεξα το edl.cmd, είδε τους drivers κανονικά (απόQualcomm Hs USB Qdloader 900E σε 9008) στην Com 6. (!!!). Δεν τα είχα καταφέρει μέχρι τότε με κανέναν άλλον τρόπο. Ακολούθησε η εγκατάσταση της kenzo_global_images_V7.1.8.0.LHOMICL με το MiFlash και το τηλέφωνο ΞΑΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ (!!!). Ευχαριστώ από καρδιάς την πολύτιμη βοήθεια σου και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την τ'όση σας βοήθεια σε ένα σωρό (απογοητευμένους) ανθρώπους. Και πάλι ευχαριστώ.
Ευχαριστώ πολύ για τη πολύτιμη βοήθεια τα κατάφερα !!! Και πολλά Συγχαρητήρια για όλη αυτή τη δουλειά!!!
Θα ήθελα και κάτι αλλο να ρωτήσω.... Έκανα μπάκ απ όλα Τ αρχεία και aps που χρειαζόμουν τα έριξα σε έναν φάκελο και τα ξανά έριξα μέσα στο τηλ αλλά πέρα απο τις επαφές msg Kai photo όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν περαστεί... Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω..????
Είχα κάνει έναν φάκελο με όλα aps και όλα Τ αρχεία Με contacts msg κλπ
Και έναν φάκελο με όλα τα μίντια φωτό κλπ!
Τον κάμερα τον έκανα αντιγραφή στο dcim tou internal storage και όλα καλα, τον άλλο φάκελο
Τον ονόμασα all back up Kai τον αντέγραψε πάλι στο internal και θεώρησα ότι επειδή είναι ανοιχτό το automatic restore στο buck up and restore θα τα έπαιρνε πάλι μέσα αλλά τζίφος, και το θέμα είναι ότι έχω ανάγκη ένα σημαντικό ap με αριθμούς που πρέπει οπωσδήποτε να το κάνω restore! Επίσης δεν μου παίρνει τα δυο απ τα 3 Μαιλ που έχω,έχει κάνει sign in με το ένα και όταν προσπαθώ να περάσω και Τ αλλά δυο δεν Τ αναγνωρίζει
Τις εφαρμογές πως τις πήρες backup ? Αυτό θέλω να μου πεις..
Με κάποιο πρόγραμμα ή μπήκες μέσα στον κινητό με root explorer και τις έκανες αντιγραφή επικόλληση?
copy/paste πήρες μόνο τα apk να φανταστώ...
Εξήγησε μου λίγο... μην στα βγάζω ένα ενα..
Από ποιο φάκελο΄πήρες / ποια αρχεία κλπ..
Αν πήρες τα apk δεν υπάρχουν δεδομένα μέσα...