Συγχαρητήρια για τον λεπτομερή οδηγό που έφτιαξες!
Εγώ αντιμετωπίζω το εξής θέμα.
Όταν πατάω "adb reboot edl" η συσκευή μπαίνει πράγματι σε edl mode αλλά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα (10-15 περίπου).
Μετά απλά το κόκκινο λαμπάκι σταματά να αναβοσβήνει και γίνεται πράσινο (φορτίζει).
Να συμπληρώσω πως όταν είναι σε edl mode στην διαχείριση συσκευών το κινητό φαίνεται κανονικά σαν 9008.
Το αντιμετώπισε κανείς άλλος αυτό το φαινόμενο;
Υπάρχει κάποια λύση;
Μου έτυχε προχθές πρώτη φορά κι εγώ πάτησα flash την ώρα που αποσυνδεόταν με αποτέλεσμα να μπρικάρει η συσκευή και η μόνη λύση ήταν πλέον το κόλπο με το τσιμπιδάκι που υπάρχει σε άλλο νήμα (δουλεύει 100% πάντως αυτή η μέθοδος).
Έτσι πρέπει να γίνονται οι οδηγοί και να ανανεώνονται συνεχώς, ώστε ακόμα κι ένας άσχετος να μη φοβηθεί να τους ακολουθήσει.
Μπράβο @lallasgr
Στο σημείο που δίνεις ένα ξενο λινκ για το πως θα απενεργοποιήσουμε τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής των Windows ύπάρχει ελληνικός οδηγός στο φόρουμ και είναι στον παρακάτω οδηγό του @kok8 .
Τον έχω βάλει εμβόλιμα εγώ σαν συμπλήρωμα στον οδηγό του.
@cksot δεν μου έχει τύχει αυτό όσες φορές έχω κάνει τη διαδικασία. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνεται λάθος. Τώρα από ότι κατάλαβα το έχεις επαναφέρει το κινητό με το testpoint ε?
Από τις επιλογές των rom που μπορούμε να flashaρουμε λείπει η Developer Global ROM γιατί εάν και εφόσον θέλουμε να βάλουμε αυτήν πρέπει ΠΡΩΤΑ να έχουμε περάσει μία από τις 3...σωστά;
Απλή αναφορά κάνω για να δω εάν άρχισα να ξεμπερδεύω το κουβάρι ή βρίσκομαι ακόμη στο νηπιαγωγείο...
---> Warning:- Don't flash Developer Global ROM directly with this method, Flash Global Stable , then use Updater app to Flash Global DeveloperROM.
ε; Καλά τα πάω ή λέω mλkies;
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
@lallasgr Ναι σωστά! Αυτό έκανα!
Περίπου 20 φορές καθώς δοκίμαζα διάφορα πράγματα
Την πρώτη φορά που το δοκίμασα μπήκα σε edl mode και όλα καλά. Μετά το unbrick το κινητό πλέον παρουσιάζει το φαινόμενο που περιέγραψα κατά την είσοδο σε edl.
Επίσης το έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές. Οπότε δεν είναι θέμα του pc μου.
Παρόλα αυτά μπόρεσα να περάσω την global dev 6.4.14 μέσω του updater της συσκευής (δεν ξέρω αν έχει διαφορές με την κινέζικη dev 6.4.14 που εγκαθιστάς με fastboot).