Τελεια, οπότε τώρα φλασαρεις την global stable και θα ολοκληρωθεί πιστεύω χωρίς προβλήματα. Απλά μπες στο advanced μετά το browse και τσεκαρε ότι όλα τα path είναι σωστά στον φάκελο της νέας ρομ που κατεβάσεις
Σε 314s Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία! Να είσαι καλά!
Τώρα που θέλω να περάσω την ελληνική rom να περάσω με τον ίδιο τροπο την κινέζικη dev (ή την global) και μετα περναω την ελληνική;
Τώρα θα περάσεις την global dev μέσω του miui updater. Κατεβασε την dev rom αλλα την .zip version την recovery δηλαδή. την περνάς στο κινητο. Βρες μετα το μπλε εικονίδιο που έχει άσπρο βέλος προς τα πάνω. Πας εκεί τικαρεις τις τρεις τελιτσες και πατάς choose update. Επιλεγεις το .zip αρχείο και έτσι βάζεις την dev rom
Λοιπον, περασα επιτυχως την global stable. Προσπαθω εδω κ ωρες να περασω την global dev ωστε να προχωρησω σε ξεκλειδωμα αλλα καπου κολλαμε με το mi updater. Διαλεξω την ROM μεσα απ το folder "downloaded_rom" αλλα μου βγαζει error message " couldn t verify update" .
Για να το λυσω αυτο το θεματακι εχω σβησει κ ξανακατεβασει τη ρομ 5-6 φορες , την βαζω χυμα μεσα στη μνημη του κινητου αντι για το "downloaded_rom" αλλα παρολαυτα τπτ.
Καμια ιδεα για το τι κανω λαθος?
Έφτιαξα backup με τη δυνατοτητα που προσφέρει το κινητο. Αλλά δεν μπορώ να μεταφερω το αρχειο backup εκτος συσκευης (δεν εχω SD card). Μπορειτε να μου προτείνετε καποιον τρόπο?
@dimitris4792 έχεις ενεργοποιημένο το USB debugging? Αν δεν περνιέται δοκίμασε να βάλεις το κινητό σε download mode (Volume+ και power) και αφού μπει τρέξε mi pc suite και διάλεξε για το recovery την beta. Αφού είσαι για ξεκλειδωμα και μετά Ελληνική αν δεν πιάσει και αυτό κατέβασε απευθείας την chinish dev και πέρασε την με miflash όπως έκανες με την global και ξεκλειδωνεις άμεσα.
Έφτιαξα backup με τη δυνατοτητα που προσφέρει το κινητο. Αλλά δεν μπορώ να μεταφερω το αρχειο backup εκτος συσκευης (δεν εχω SD card). Μπορειτε να μου προτείνετε καποιον τρόπο?
Αν συνδέσεις το τηλέφωνο με υπολογιστή, μπορεις να αντιγράψεις στο PC το φάκελο από τη μνήμη του τηλεφώνου MIUI/backup/AllBackup.