Άμα έχει κλειδωμένο bootloader λογικό είναι να μην μπορείς να φλασαρεις από fastboot.
1) άνοιξε το κινητό σαν να το ανοιγεις κανονικά και αν βλέπεις Mi logo γραψε στο cmd "adb reboot edl" και παίζει να μπει edl. Αν μπει ξες τι να κάνεις. Αν δεν μπαίνει και κάνει ρεσταρτ απλό τότε θα πρέπει να ανοιχτεί και να μπει edl με testpoint ώστε να μπορεσεις να φλασαρεις και να ζωντανέψει
τελικα τα καταφερα. σε recovery και flash recovery με το mipcsuit που εβγαζε σφαλμα αλλα εβγαλα και εβαλα το usb και το φλασαρε. ουτε που θυμαμε πως ακριβως τα εκανα αφου δουλευα και με adb.
ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες.
το τηλ μπρικαρε οταν ξεκινησε να φλασαρει το miflash μια φαστμπουτ ρομ με πειραγμενο bootloader και το σταματησα στα 750 sec επειδη εβγαζε σφαλματα ενω ο χρονος συνεχιζε
Όταν προσπαθώ να τρέξω το MiPhone (2).exe για να το εγκαταστήσω βγάζει ένα "7z sfx: error", κάποιο exception, και δεν τρέχει. Σαν corrupted self-extracting archive μοιάζει από το error. Δουλεύει σε άλλους;
Το τρέχω σαν admin σε Win10 Insider 64bit Test Mode.
Έχω εγκατεστημένο μόνο το WinRAR. Είμαι ο κλασικός τύπος που έχει τύψεις για το μόνιμο trial, αλλά όχι αρκετές ώστε να το αγοράσει ή να χρησιμοποιήσει freeware εναλλακτικές.
Φαντάστηκα ότι το '7z' του error είναι από info στο header του archive (έχει συμπιεστεί με 7z), αλλιώς δε βγάζει νόημα...
Σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να το δοκιμάσεις.
Δοκίμασα το repair:
MiPhone (2).exe
Detecting archive type...
---> 7-Zip
WinRAR can repair only RAR and ZIP archives
Done
Οπότε πράγματι είναι φτιαγμένο με 7z.
Δοκίμασα να το ξανακατεβάσω και από εδώ και από άλλο site: Τίποτα.
Δοκίμασα compatibility modes για XP/7/8: Τίποτα.
Το winrar δε βλέπει τα αρχεία που έχει μέσα το exe, δεν είμαι σίγουρος αν είναι συμπιεσμένο σε raw μορφή ή απλά δεν το κάνει γενικά.
Δε βλέπω φως με αυτό.
Βρήκα μία παλιότερη έκδοση 28/10/2015 που μου δουλεύει κανονικά. Υπάρχει ζήτημα αν χρησιμοποιήσω εκείνη;
Σαν εναλλακτικές πιθανώς έχω επίσης, αν δεν υπάρχει κίνδυνος για brick:
1. Nα δοκιμάσω το popup που μου βγάζει το MiSuite όταν συνδέω τη συσκευή σε fastboot mode, με επιλογή μεταξύ κινέζικης dev (6.5.19) & stable (v7.3.2.0.LHOCNDD).
2. Να βάλω ένα zip rom στην SD και να δοκιμάσω το updater που έχει το κινητό στα system tools του.
Επ' ευκαιρία, το κινητό είναι από banggood με:
7.1.99.99 (LHOCNCL)
Device tampered: false
Device unlocked: false