Αν κανω flash με το misuite υπαρχει προβλημα;; Το κανω αυτη τη στιγμη με fastboot..
Και μου εχει επιλογες. stable και beta.. ποια προτεινετε να βαλω;;; Σας εχω τρελανει το ξερω... @lallasgr@Bodai
Καλό αυτό ... πήγαινε για την beta για να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις μετά. Το νου σου συνέχεια στο επίπεδο της μπαταρίας της συσκευής. Μην μας μείνει απο μπαταρία στην μέση κανενός φλασαρίσματος ..
Δυστυχώς δεν νομίζω προς το παρόν. Πρέπει να βρεις έναν υπολογιστή με windows x64 και να ακολουθήσεις πολύ προσεκτικά τον οδηγό στην πρώτη σελίδα εδώ που μιλάμε για να περάσεις την official rom και μετά θα είσαι οκ!
@lallasgr
Ενταξει,ευχαριστω για αλλη μια φορα, απλα καταλαβαινεις εχω αγχωθει πολυ και ψαχνομαι οσο το δυνατον καλυτερα!!
Θα ενημερώσω ξανά οταν ολοκληρωσω την ενεργεια..
Οσον αφορα αυτο το μηνυμα στο Miflash..
"Κατά το πέρας της εγκατάστασης του Miflash μου βγάζει τα εξής: Please follow these steps to access internal storage:
• Launch 'Settings' application
• Switch to 'COMPLETE SETTINGS' page
• Enter 'Storage' item
• Select 'USB computer connection' from menu
• Check 'Media device(MTP)' option
After driver finish installation, open file explorer to access internal storage."
Πού πρεπει να τα κανω ολα αυτα;;; γιατι δεν ξερω..
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι από αυτά εσύ!!Ακολούθα ακριβώς τα βήματα του οδηγού και κάνε ακριβώς αυτά που λέει!
Μην αγχώνεσαι άδικα γιατί το κινητό θα επανέλθει και θα το χαρείς όσο δεν πάει. Εντάξει μια αναποδιά έγινε η οποία όμως φτιάχνεται σχετικά εύκολα ακολουθώντας τον οδηγό κατά γράμμα. Άστο για σήμερα, πήγαινε να ξεκουραστείς και αύριο μεθαύριο με καθαρό μυαλό το κάνεις και όλα θα πάνε καλά!