καλησπερα παιδια
με περιμενει πολυ δουλεια μολις παραλαβω το θηριακι μας!!!!εκανα και εγω την λαλακια και ζητησα ΜΟΥΛΤΙ-ΚΟΥΛΤΙ καταστασεις ...
και το θεμα ειναι πως πηρα το 3s για την γυναικα μου και εκει εκανα την ιδια λαλακια ...που σημαινει ..οτι πρεπει να βρω χ64μπιτο υπολογιστη και γρηγορα ...θεε μου
Παρέλαβα κι εγώ πρόσφατα το redmi note pro αλλά καθώς είχε μερικά θεματάκια με την αναγνώριση τηε sim και ακομσα περισσότερο με το οτι δεν φορτίζει ειπα να βάλω την τελευταία developer ώστε να περάσω και την ελληνική αργότερα.
Ακολούθησα τον σχετικό οδηγό αλλά το θέμα είναι οτι εφόσον κατεβάσω την ζιπαρισμένη rom στο laptop και την κάνω unzip υπάρχει μόνο ένα αρχείο στον unzip folder ενώ το Printscreen του βήματος 4 δείχνει περισσοτερα. Κάτι μάλλον μου ξεφεύγει, τη γνώμη σας παρακαλώ
Θα κατεβάσεις το Winrar ή το 7zip και θα κάνεις extract και το δεύτερο αρχείο που βλέπω στην δεύτερη εικόνα.
Το WinZip δεν κάνει δουλειά σε tar.gz αρχεία.
Πρόσεχε όμως να αποφύγεις να έχεις το φάκελο που θα φτιάξει μέσα στο mydocuments αλλά καλύτερα έξω στο δίσκο C: έτσι ώστε να μην έχει μεγάλη διαδρομή για τα αρχεία.
Καλησπερα παιδια μολις παρελαβα κι εγω το redmi note 3pro με ξεκλειδωτο τον bootloader και ξεκινησα την διαδικασια με τον οδηγο περασω την ofiicial rom και την στιγμη που παω να φλασαρω απ την ρομ απ to miFlash μου βγαζει το εξης error.Δεν ειναι δυνατη η ευρεση του καθορισμενου αρχειου απ το συστημα.(0χ80070002:open serial port"\\.\COM10")Ευχαριστω προκαταβολικα