Λίγο προσοχή με το bios όχι με ελαφρά την καρδία μπαίνουμε μέσα και πατάμε ότι να είναι. Πειράζουμε μόνο ότι λέει ο οδηγός αν έχουμε αμφιβολία ΔΕΝ αλλάζουμε τίποτα και ρωτάμε.
Επίσης από εταιρία σε εταιρία μητρικής πλέων αλλάζει το περιβάλλον και η ονοματολογία ενως όρου - μιας εργασία. Δεν είναι όπως παλιά με την κλασική μπλε οθόνη και τα άσπρα γράμματα.
Ευχαριστώ οσους απάντησαν για τις συμβουλές βοήθειας.Μήπως υπάρχει κανένας κοντά στην Γλυφάδα που να έχει διάθεση,χρόνο και σεταρισμένο laptop ωστε να μπορέσει να μου αφιερώσει 30 λεπτά για το πέρασμα της global stable??
Καί μόλις μου έστειλε απάντηση το μαγαζι που το αγόρασα :
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΕΧΕΙ ΤΗΝ OFFICIAL MULTILANGUANGE ROM ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ.ΕΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΜ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΑ ΡΟΜ ΘΕΛΕΤΕ?ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ.?
δηλαδή οταν γράφουν οτι είναι η official η 7.3.6.0.0 ενω δεν είναι και δεν παίρνει τις αναβαθμισεις τι άλλο να θέλω??αλλα κι αν το πειράξω εγγύηση γιοκ.....
και να δεχτουν θα μου πουν να το στείλω στη δράμα που ειναι το μαγαζί και όποτε το φτιάξουν....τι το ήθελα κι άλλαξα την Samsung.....και ξαναλέω διαβάζεις επιδόσεις τιμή, ψήνεσαι να το πάρεις και μετά πρέπει να γραφτείς στα ΙΕΚ Ξυνή για προγραμματιστής....