Αγάπη μόνο Κατεβάζω τώρα την 8 κάτι για να κάνει το τελικό update, Γιώργο χίλια ευχαριστώ για την υποστήριξη, όπως και τον lallas για τους οδηγούς που είναι οι πληρέστεροι που έχω διαβάσει ποτέ μου. Τώρα με το καλό να έρθει το δικό μου rn3 pro και του φίλου μου και πάμε πάλι από την αρχή xD
Χθες εβαλα την China Developer(V6.4.1.4): ωστε να ξεκλειδωσω τον bootloader και μετα να βαλω την Ελληνικη.Ενω ολα ολοκληρωθηκαν οκ με το MiFlash, ανοιγω το κινητο και δεν λειτουργει καθολου η επιλογη wifi.Δεν μπορεσα να περασω το mi account για unlock.Δεν βρισκει δικτυα κλπ.Δεν ειναι θεμα hardware, επαιζε κανονικα.Πρωτο σοκ.
Δεν με βαζει σε download mode ωστε να ξανακανω flashαρισμα.Αντι να μπει σε download mode, κανει reboot και ξανανοιγει.
Oυτε με με fastboot mode και μετα fastboot oem download, ενω βλεπει την συσκευη βγαζει failed.
Σορυ το ξεχασα.Για το note 3 pro μια φιλης προσπαθω.Ουτε με αυτο το αρχειο μπαινει σε download mode.
Χθες με που ειχα flashαρει την τελευταια global stable ηταν οκ.Αλλα δεν ειχε Ελληνικα και ηθελα να περασω την Ελληνικη rom.Eπισης πεταξε και μηνυμα cant get valid device ID.
οπως και εγω κατεβασα την τελευταια global stable αλλα σταματησε η μπαρα γιατι ανεπαρκεις χορος ,ετσι οπως ειμαι επιλεγω το καινουριο αρχειο και παταω flash η κανω ενα refresh και μετα flash ??