Σορυ για το ζαλισμα αλλα αυτος ο οδηγος λεει οτι απευθυνεται μονο στο redmi note 3 pro ενω εγω εχω το prime με mtk.
Επισης λεει οτι πρεπει να φοραει ηδη Developer rom ενω εμενα εχει την μουλτι του κινεζου και οτι οι stable δεν υποστηριζονται
Σορυ για το ζαλισμα αλλα αυτος ο οδηγος λεει οτι απευθυνεται μονο στο redmi note 3 pro ενω εγω εχω το prime με mtk.
Επισης λεει οτι πρεπει να φοραει ηδη Developer rom ενω εμενα εχει την μουλτι του κινεζου και οτι οι stable δεν υποστηριζονται
Οπα τότε λάθος μου είσαι αλλού ισχύει ότι είπε ο Γιώργος μην γίνει λάθος !!!
Δεν μπορώ από εδώ να δω προφίλ και θεώρησα ότι μιλάς για note 3 pro
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι, αλλά και να σβηστεί το ξαναπερνάς από τον υπολογιστή!!
Συγγνώμη αλλά αν κάνω factory reset (wipe catch , data ,dalvik ) Όχι την internal storage που είναι το αρχείο, πώς θα μπω μετά στην εφαρμογή updater να σεταρω την rom ; Δεν ξέρω κάτι μου διαφεύγει και δεν το καταλαβαίνω.
Η ίδια διαδικασία είναι...τα αρχεία αλλάζουν..
Δεν φταίει φυσικά ο Τάκης.... είσαι από την αρχή σε λάθος θέμα..
Σε ευχαριστω φιλε Γιωργο ηταν δικο μου λαθος εξ αρχης,απλα εχω μπερδευτει λιγο με τους οδηγους,φανταζομαι ο οδηγος που μου δινεις να κανει για την unofficial rom που εχω αυτη τη στιγμη ωστε να προχωρησω την διαδικασια και να βαλω την Ελληνικη
να κανει για την unofficial rom που εχω αυτη τη στιγμη ωστε να προχωρησω την διαδικασια και να βαλω την Ελληνικη
Μάλλον έχεις μπερδευτεί αρκετά..
Αν δεν έχεις ξεκλειδώσει δεν μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό....
Αν έχεις unofficial πρέπει πρώτα να βάλεις Official
@Stefanidis συγνώμη φίλε μου αλλά έχω μπερδευτεί λίγο. Ας το πάρουμε από την αρχή. Ποια ρομ έχει τώρα το κινητό, τι recovery έχει το κινητό και ποια ακριβώς ρομ θες να περάσεις εσύ! Εγώ νόμιζα ότι είχες της global stable και ότι θέλεις να περάσεις την global dev. Κάνω λάθος? Αν έχεις official που βρήκες το twrp και κάνεις τα wipes?
@Stefanidis συγνώμη φίλε μου αλλά έχω μπερδευτεί λίγο. Ας το πάρουμε από την αρχή. Ποια ρομ έχει τώρα το κινητό, τι recovery έχει το κινητό και ποια ακριβώς ρομ θες να περάσεις εσύ! Εγώ νόμιζα ότι είχες της global stable και ότι θέλεις να περάσεις την global dev. Κάνω λάθος? Αν έχεις official που βρήκες το twrp και κάνεις τα wipes?
Πες τα μου λίγο ξεκάθαρα μπας και τόση ώρα δεν σε κατευθύνω σωστά!!
εχω περασει την global stable official βαση οδηγου της πρωτης σελιδας με miflash ,εχω τωρα κλειδομενο bootloader kai stock recovery.θελω να περασω global dev official.