@Stefanidis συγνώμη φίλε μου αλλά έχω μπερδευτεί λίγο. Ας το πάρουμε από την αρχή. Ποια ρομ έχει τώρα το κινητό, τι recovery έχει το κινητό και ποια ακριβώς ρομ θες να περάσεις εσύ! Εγώ νόμιζα ότι είχες της global stable και ότι θέλεις να περάσεις την global dev. Κάνω λάθος? Αν έχεις official που βρήκες το twrp και κάνεις τα wipes? Πες τα μου λίγο ξεκάθαρα μπας και τόση ώρα δεν σε κατευθύνω σωστά!!
Είναι να μην....λαλήσει ο λάλλας μετά???
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Connect your device to the Windows PC/laptop via a micro USB cable, and copy the ROM file downloaded in Step 1 into the folder ‘downloaded_rom’ in the internal storage of your device.
Δημιουργείς όπως λέει έναν φάκελο downloaded_rom μέσα στην internal του κινητού και βάζεις την ρομ εκεί μέσα
μετά ακολουθείς τα παρακάτω βήματα και ξεκινάει να την περνάει:
Αν τα έχεις κάνει όλα αυτά και δεν περνάει τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις σε αυτή τη φάση!!!
Μην αγχονεσαι έχεις τους γκουρού εδώ !! Να σε βοηθήσουν ! Όλα θα γίνουν θα δεις.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapat
λοιπον.ειχα περασει ελληνικη stable αφου ειχα ξεκλειδωσει ειχα βαλει twrp ολα καλα .αποφασησα να παω σε oficial βαση αυτου του οδηγου.Ο δύσκολος τρόπος είναι αυτός του MiFlash με οδηγό τον Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro.βαζω πρωτα να φλασαρω οσπου brick. κανω μετα αυτο Unbrick RN3 from HS USB 900E with modified fastboot file , και καταφερνω να φλασαρω official stable global kenzo_global_images_V7.2.5.0 . meta kanei mono toy update το κινητο και περναει την global 8.0.1.0 stable. και μετα θελω να παω σε dev global (βαση οδηγου ολα αυτα ) ( Ο δύσκολος τρόπος είναι αυτός του MiFlash με οδηγό τον Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro Με τον συγκεκριμένο οδηγό μπορούμε να εγκαταστήσουμε τις 3 πρώτες ρομ( Τις 2 Κινέζικες και την Παγκόσμια stable). Δυστυχώς παρατηρήθηκε ότι με τον συγκεκριμένο οδηγό δεν μπορούμε να εγκαταστήσουμε την τελευταίας μας ρομ παγκόσμια developer) Προσοχή μην το επιχειρήσετε.. μπορεί να BRICKΑΡΕΙ Η τελευταία είναι η πιο δύσκολη στην εγκατάσταση και θέλει να κάνουμε "διπλό κόπο" Αρχικά πρέπει να εγκαταστήσουμε την παγκόσμια stable με τον οδηγό miflash και έπειτα να μπούμε στο κινητό και να την φλασάρουμε μέσω του updater....
) ε κανω τα βηματα μεσω updater και μου βγαζει cant verify update,βαση οδηγου πιο πανω του λαλλα.ευχαριστω για την βοηθεια.μια παραγραφος οταν τωρα παω να μπω recovery δεν μπορω μου βγαζει ενα τηλεφωνο με το καλωδιο.
Με λίγα λόγια έχεις official global stable και θέλεις να πας σε developer.. Αν κατεβάζεις android 6 δεν μπορείς να την βάλεις πάνω στην 8 android 5..
Δοκιμάζεις την 6,8,18
@stefanidisg γιαυτό πρέπει να γράφουμε όλο το ιστορικό του τι θέλουμε να κάνουμε γιατί από ότι βλέπω λάθος δρόμο ακολούθησες! Αφού είχες Ελληνική σημαίνει ότι είχες και ξεκλείδωτο bootloader. Απλά έπρεπε να κάνεις τον οδηγό Flash με το MiFlash μέσω fastboot και να πέρναγες απευθείας την global dev! Ούτε brick ούτε τίποτα!!Τώρα ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος?
Αν είναι ξεκλείδωτος απλά κάνε το παρακάτω και πέρνα την global dev να ξεμπερδεύεις: