Παιδιά, το θέμα λύθηκε. Κατάφερα να περάσω την developer chinese, να ξεκλειδώσω τον bootloader και να περάσω την ελληνική. Όλα έτοιμα
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
Παιδιά, το θέμα λύθηκε. Κατάφερα να περάσω την developer chinese, να ξεκλειδώσω τον bootloader και να περάσω την ελληνική. Όλα έτοιμα
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
υγ: το wifi λειτουργεί κανονικά
ΠΩΣ; χρειάζομαι βοήθεια ώστε να το λύσω μέχρι αύριο γιατί μετά δεν θα έχω πρόσβαση σε υπολογιστή.
ΠΩΣ; χρειάζομαι βοήθεια ώστε να το λύσω μέχρι αύριο γιατί μετά δεν θα έχω πρόσβαση σε υπολογιστή.
Να σου πω την αλήθεια, το μόνο που έκανα ήταν να ακολουθήσω τον οδηγό για το πώς περνάς την official rom Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Απλά αυτή τη φορά όλα πήγαν καλά και κατάφερα στη συνέχεια να το ξεκλειδώσω κτλ.
Μπορεί να είχα προσπαθήσει να φλασάρω λάθος rom. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά
παιδια καλησπερα εχω το εξης προβλημα! προσπαθησα σε global να κανω update μεσω του updater! και εν τελει! το kινητο εχει κοληση σε boot loop και μου προτειναν καποιοι να ακουληθησω αυτο τον οδηγο! ειναι σωστη η κινηση;; η θα παω για hardbrick! ευχαριστω!!
Αν πας με τον-της πρώτης σελίδας δες στο τέλος του οδηγού έχει ένα αρχείο που γυρίζει το κινητό από fastboot σε EDL...
Κατέβασε την ρομ που δίνει όχι την τελευταία ..
Αν πας με τον-της πρώτης σελίδας δες στο τέλος του οδηγού έχει ένα αρχείο που γυρίζει το κινητό από fastboot σε EDL...
Κατέβασε την ρομ που δίνει όχι την τελευταία ..
αυτην εχω! και τωρα ειμαι σε boot stuck! και μολις ειδα οτι ειναι κλειδωμενος ο bootloader!! τι προτείνεις εσυ;;;
Προσπάθησε με τον εύκολο τρόπο.... Με mi pc suite... Αν δεν... τότε πας στον "δύσκολο"
το θεμα ειναι ομως οτι το κινητο δεν ανοιγει για να μπω σε αυτη την διαδικασια!! δλδ δν μπορω ν ανοιξω το usb debbuging! απο την στιγμη που ειναι stuck σε boot logo!!