Σε Redmi note 3 pro (2/16) που φόραγε global stable 6.0 πέρασα china developer 5.1 για να ξεκλειδωσω bootloader. Μου παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα που χάνεται το baseband κτλ. Έτσι πέρασα china developer 6.0 και όλα έφτιαξαν. Ξεκλειδωσα κανονικά bootloader και πέρασα twrp. Όταν όμως πήγα να περάσω μέσα απο twrp την τελευταία stable ROM του φόρουμ (8.0.4.0) το κινητό έπεσε σε bootloop. Και αναγκάστηκα να ξαναπερασω china developer 6.0, να ξανα ξεκλειδωσω και να ξανα περάσω twrp και τελικά κατέληξα στην τελευταία developer ROM του gkalen. Η ερώτηση μου είναι η εξής:
Αν έχω ξεκλειδωσει με china developer 6.0, ποια είναι η διαδικασία για να περασω την τελευταία stable του φόρουμ που είναι βασισμένη σε 5.1 χωρίς προβλήματα?
Επίσης η τελευταία stable από το xiaomi.eu (8.0.4.0) είναι βασισμένη σε 5.1. Γιατί του φόρουμ η 8.0.4.0 στο Android file host λέει 6.0?
Επειδη είμαι από κινητό και δεν ξέρω κινέζικα Τι ακριβώς μου έστειλε;
Για το efs δεν μου απαντήσεις
Ναι συγγνώμη λάθος link. Το διόρθωσα στο προηγούμενο post μου. Για το efs θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά που θα έχω το κινητό στα χέρια μου γιατί το επέστρεψα στον ξάδερφο μου