Παιδιά ok με τον dRiver to mi flash επικοινωνεί με το κινητό δεν το βλέπει το adb
Στο MiFlash παίρνω το μήνυμα
"Δεν έχει οριστεί αναφορά αντικειμένου σε μια παρουσία αντικειμένου"
Άρα γύρισες το κινητό σε 9008 έτσι? Να φαίνεται στο device manager ως 9008 εννοώ! Όταν είναι σε αυτή την κατάσταση δεν μπορείς να το δεις από CMD!!! Ποιο MiFlash χρησιμοποιείς και ποια έκδοση ρομ έχεις κατεβάσει? Θα σου έλεγα να κατεβάσεις την τελευταία china devrom και να χρησιμοποιήσεις το MiFlash 2016 (το τελευταίο) για να φλασάρεις! Βάζε και φωτογραφίες αν μπορείς όταν αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα για να έχουμε καλύτερη εικόνα!
Λιγο προσοχή στο τι λέτε στον @basili76.
Αν δεν κάνω λάθος είπε ότι έχει το kate.
Αρα δεν υπάρχει κινέζικη fastboot rom παρά μόνο global. Επίσης και αυτό αφορά τον @basili76. Βασιλη ο οδηγός για unofficial unlock του kate γράφει κάτι με κόκκινα γράμματα. Πρέπει να έχεις αρκετή πείρα από brick για να τον εφαρμόσεις άφοβα.
Για να σου αλλάξει τωρα η com σε 9008 αφου δοκιμασες όλα τα άλλα, στο kate αλλάζει μόνο με καλώδιο deep flash.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Αντιμετωπιζω ιδιο προβλημα με το basili76. Το κινητο δεν αποκρινεται σε τιποτα και αναβοσβηνει το κοκκινο led. Απο το device manager φαινεται ως "Qualcomm HS-USB Diagnostics 900E driver). προσπαθησα να τον αλλαξω στον 9008, αλλα δεν το εχω καταφερει. κατεβασα οπως λεει ο οδηγος το modified fastboot file, αλλα ματαια. Δεν νομιζω οτι θα γινοταν κατι διοτι ο οδηγος αναφερει οτι θα πρεπει να εισαι στο λαγουδακι, πραγμα που δεν μπορω να το κανω στο κινητο μου. Το αποτελεσμα ειναι οτι δεν βλεπω το κινητο ουτε μεσω του adb ουτε μεσω του MiFlash.
@basili76: Πως καταφερες να αλλαξεις τον driver?
Τι μπορω να κανω? εχω και το προβλημα που δεν γνωριζω την κατασταση της μπαταριας. Απο το πρωι το παλευω διχως αποτελεσμα.
ναι, διχως αποτελεσμα. Το εχω κανει και με κινητο συνδεδεμενο στο PC και εκτος PC.
Απλα, οταν το εχω συνδεδεμενο στο PC ειναι σαν να συνδεετε και αποσυνδεεται, δλδ μια εμφανιζει τον driver, χανεται και μετα απο λιγο εμφανιζεται παλι.