Μετα απο διαφορες δοκιμες το κινητο πρεπει να εγινε unbrick. εκανα το βραχυκυκλωμα με το Deep Flash Cable ενω ταυτοχρονα παταγα τα volume + power button. Εκανα διαφορες δοκιμες, οποτε δεν θυμαμαι τον ακριβη συνδιασμο. Ειδα στο device manager τον driver 9008 και με vol down + power μπηκε το κινητο σε Fastboot mode.
Πλεον το device manager δείχνει το κινητο ως kedacom usb device, ενω ειναι σε fastboot mode.
Προχωραω στην εγκατασταση Rom με βαση αυτον οδηγό ή υπάρχει άλλος τρόπος? Εχω διαβασει οτι o kedacom δεν ειναι ο σωστος driver.
Έκανα την πρωτη λυση και το αποτελεσμα ειναι να εμφανιζει Android bootloader interface driver.
Τη δευτερη λυση δεν μπορω να την κανω διοτι δεν εχω δυνατοτητα για rollback driver.
off topic: Ειδα οτι δεν εχει Ελληνικα.Μπορω με καποιον τροπο να εχω Ελληνικα απο official rom ή θα πρεπει να βαλω τις custom Ελληνικες που υπαρχουν στο forum?
Bootara σε fastboot mode για να δω την παραπανω πλροφορια και το MiPCSuite μου εβγαλε να επιλεξω zip package μεταξυ stable & beta.
Να υποθεσω οτι η stable ειναι η Global Stable και η beta η Global Developer? Μπορω να κανω update μεσω αυτου?