Μπορείς να την βάλεις με αναβάθμιση απλά.. Αν θέλεις να πας σε Ελληνική την βάζεις και από twrp.
Ο μόνος λόγος που πρέπει να βάλεις την 6,8,18 είναι γιατί μόνο αυτήν παίρνει μέσω updater αυτή τη στιγμή.
Το MiPcSuite σου δίνει πάντα Κινέζικη ρομ...
Αν θέλεις μπορείς να περάσεις και εκείνη για το ξεκλείδωμα..
Μπορείς να την βάλεις με αναβάθμιση απλά.. Αν θέλεις να πας σε Ελληνική την βάζεις και από twrp.Ο μόνος λόγος που πρέπει να βάλεις την 6,8,18 είναι γιατί μόνο αυτήν παίρνει μέσω updater αυτή τη στιγμή.
Το MiPcSuite σου δίνει πάντα Κινέζικη ρομ...
Αν θέλεις μπορείς να περάσεις και εκείνη για το ξεκλείδωμα..
Όντως την πηρε με αναβαθμιση, οποτε πλεον ειμαι σε ΜΜ! @geoanto555 : Σε ευχαριστω για την βοηθεια
offtopic: Εντοπισα κ ενα bug. Στην "προσθηκη δακτυλικου αποτυπωματος" σε βαζει στο μενου "επιλογης κλειδωματος οθονης". Οποτε πρακτικα δεν μπορεις να ορισεις δακτυλικο αποτυπωμα.
offtopic: Εντοπισα κ ενα bug. Στην "προσθηκη δακτυλικου αποτυπωματος" σε βαζει στο μενου "επιλογης κλειδωματος οθονης". Οποτε πρακτικα δεν μπορεις να ορισεις δακτυλικο αποτυπωμα.
Βάζεις πρώτα πιν(παράδειγμα) και μετά το δαχτυλικό... Δεν γίνεται αλλιώς.
Να ευχαριστησω τον geoanto555 που προχθες συνδεθηκαμε με teamviwer και ξεμπρικαρε το redminote 3 pro..
Να πω εδω οτι το κινητο το ανοιξα και εφαρμοσα το γιατριοκο του βραχυκυκλωματος με το τσιμπιδακι οπωσ το περιγραφει ο GR_Macedon στο Video του.
Το λαθος που εκανα συνεχεια ηταν οτι για αν επανελθει ο driver απο 900E σε 9008 πρεπει να κρατας το τσιμπιδακι να το βραχυκυκλωνεισ και ταυτοχρονα να πατας το +volυme. και εγω εκανα μονο το βραχυκυκλωμα. Πρεπει να εισαι χταποδι δηλαδη.
Περασα μια κινεζικη πρωτα την 750 dev και μετα την ελληνικη. Μπηκε... αλλα οταν εβαζα την δευτερη sim στη θεση 2 αρχιζε τα κουφα του
μου ξαναζητουσε Pin στη δευτερη ...πηγενε να συνδεθει και παλι τα ιδια ζητουσε pin και μερικες φορες εκανε reboot απο μονο του.
Τελικα κατεβασα την unofficial apo to xiaomi.eu........... και ως δια μαγειας ολα δουλευουν κανονικα. Δε ξερω γιατι η ελληνικη δε δουλευε σωστα την περασα και δευτερη φορα αλλα παλι τα ιδια ζητουσε pin συνεχεια.
Ναστε καλα geoanto555 και GR_Macedon σας ευχαριστω πολυ.
Μια διαπιστωση.... η unofficial δεν μου κανει ΟΤΑ πρεπει νατην κανω εγω με αρχειο .zip κατι διαβασα οτι δε τις βαζει πλεον τις rom ston server γιατι λεει ειναι πολλες. Ενας φιλος μου ομως τις κατεβαζει κανονικα με ΟΤΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ τι παιζει?
Επισης η ελληνικη αν την περασω ξανα εχει udate over the air OTA? η την κανουμε, εμεις?
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Δυστυχώς το Σ/Κ ήμουν Offline λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Θα προσπαθήσω να κάνω flash cable γιατί δεν βλέπω άλλη λύση μιας
και είδα ότι ο χρήστης @sidis τα κατάφερε.
Μονο με deep flash πλέον. Μου έχει λύσει πολλές φορές τα χέρια. Θα δεις ότι έχανες τζάμπα χρόνο με όλες τις άλλες δοκιμές. Με το deep flash πιστεύω ότι θα το λύσεις αμέσως.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!