Ποτε δεν ειχα θεμα στο ξεκλειδωμα του bootloader είτε global stable miui.v7/8 ειτε dev global MM παντα ξεκλειδωνε ,περιεργο που σε καποιους δεν ξεκλειδωνει...
@takisfrag Όχι όμως απο την Stable που κατέβασε το ίδιο το κινητό αλλά απο την Developer που κατέβασα απο το pc και του την έδωσα με το δικό του update να την περάσει. Με την Stable αρνούταν πεισματικά να ξεκλειδώσει ο bootloader...
Με το που πέρασα την Developer, πήγα και ενεργοποίησα τις "Επιλογές για προγραμματιστές" και εκει μέσα ενεργοποίησα το "USB debugging" και το "Ξεκλείδωμα ΟΕΜ".
Είδα και κάτι που μου τράβηξε την προσοχή και πήρα τα ρίσκα μου αλλά ίσως έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο ξεκλείδωμα της συσκευής:
Κάτω απο το "Ξεκλείδωμα ΟΕΜ" έχει μια επιλογή που λέει "Κατάσταση Ξεκλειδώματος Mi".
Μπήκα εκει μέσα και είχε ένα button που ζήταγε το ΟΚ να καταχωρήσω στον Mi λογαρισμό μου ΑΥΤΗ την συσκευή για να μπορεί να ξεκλειδώσει (μέσα απο διάφορες οδηγίες ότι διακυβέυεται η ασφάλεια του κινητού μου με αυτό κτλ κτλ κτλ...).
Το πάτησα και έδειξε ότι καταχωρήθηκε.
Έκανα shutdown & μπήκα σε fastboot και το κινητούλι ξεκλείδωσε με τη μία. Χάρμα οφθαλμών.
Τώρα κατεβάζω την xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_V8_XTRVbeta1-6.11.17
για να απολαύσω επιτέλους την κινητάρα...
Υ.Γ.: Στην SD card του KENZO έχω κάνει backup ρυθμίσεις και εφαρμογές μέσα απο Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Αντίγραφα ασφαλείας & Επαναφορά. Θεωρώ ότι όταν βάλω την κάρτα στο ΚΑΤΕ, θα μπορέσω να κάνω Restore κατευθείαν και να είναι "καθρέφτης", ουσιαστικά, με την άλλη συσκευή... ε?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.
Οταν λες ότι το έκλεισες μπηκες σε fastboot και μετά ξεκλειδώσε, είχες πάρει πριν έγκριση για ξεκλείδωμα;
Γιατί έκανα και εγώ αυτό που περιέγραψες παραπάνω αλλά παραμένει κλειδωμένο.
Εν τω μεταξύ έχω κάνει αίτημα για ξεκλείδωμα την Κυριακή το μεσημέρι και δεν έχω πάρει ακόμη απάντηση
Η έγκριση για ξεκλείδωμα μέσω του Mi account μου έχει δωθεί εδώ και 4-5 μήνες όταν είχα ξεκλειδώσει το KENZO μου.
Απ'ότι καταλαβαίνω, όταν δωθεί έγκριση στο Mi account να ξεκλειδώσει συσκευή, με αυτό το account μπορεί και ξεκλειδώνει και άλλη -καινούρια- συσκευή μετά.
Δεν έκανα αίτηση ξανά για να ξεκλειδώσω ΚΑΙ την καινούρια συσκευή.
Καλήμερα, πέρασα την china developer που υπάρχει στον οδηγό και δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα sim. Άλλαξα κάρτα μπας και είναι από αυτό αλλά πάλι το ίδιο. Να ξαναπεράσω την rom, θα στρώση ;;
Καλήμερα, πέρασα την china developer που υπάρχει στον οδηγό και δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα sim. Άλλαξα κάρτα μπας και είναι από αυτό αλλά πάλι το ίδιο. Να ξαναπεράσω την rom, θα στρώση ;;
Καλησπέρα Δες από τον updeter εάν σου έχει ενημέρωση, εάν έχει κάνει την και θα στην αναγνωρίσει !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk