Σόρρυ αν το έχεις γραψει αλλά δεν το έχω δει. Ποια ρομ φλάσαρες? Μάλλον πρέπει να φλασάρεις τελευταία ρομ china dev για να δουλέψει σωστά σε αυτή τη φάση!!
καλά θα μας τρελάνεις εσύ?? Μπροστά το KATE δεν το βλέπεις???? kenzo δεν είπες ότι έχεις???? Αχ αχ τι θα σας κάνουμε εσάς!! Κατέβασε την τελευταία china dev και πέρνα αυτή!! Ευτυχώς που δεν σου έμεινε στο χέρι το κινητό!!!
καλά θα μας τρελάνεις εσύ?? Μπροστά το KATE δεν το βλέπεις???? kenzo δεν είπες ότι έχεις???? Αχ αχ τι θα σας κάνουμε εσάς!! Κατέβασε την τελευταία china dev και πέρνα αυτή!! Ευτυχώς που δεν σου έμεινε στο χέρι το κινητό!!!
Αλέξη στους μετεξεταστέους !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν πειράζει φίλε μου! Γιαυτό είμαστε εδώ για να βοηθάμε!! Απλά να ξέρεις και για άλλη φορά όσο πιο πολλές πληροφορίες δίνεις για το πρόβλημά σου τόσο πιο καλά θα σε κατευθύνουμε για αποφυγή λαθών! Και δεν είναι ντροπή καμία ερώτηση! Ακόμα και το ποιο ακριβώς αρχείο είναι να κατεβάσεις ρώτα!!!
Αμέσως εσύ....να τον σταυρώσεις!!
πω πω πω βρε αδερφάκι μου.....που πήγε ο γλυκούλης που ξέραμε?
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Αμέσως εσύ....να τον σταυρώσεις!!
πω πω πω βρε αδερφάκι μου.....που πήγε ο γλυκούλης που ξέραμε?
Πλάκα κάνω ρε συ τι λες ;;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk