O @geoanto555 φταίει επειδή δεν του διευκρίνησε του @rockass14 ότι επειδή είναι τσακομένο το Kenzo με την Kate είναι αδύνατο το φλασάρισμα του ενός με την ρομ του άλλου, που είναι η διορατικότητα και η χαρισματικότητα Γιώργο μας για την οποία σας εξυμνούσαμε σήμερα; ναι σήμερα ήταν το θυμάμαι καλά!!!
σου παραχωρώ, δωρεάν, τα πνευματικά δικαιώματα, τα κέρδισες, πραγματικά με την αξία σου!!!
θα υποχωρήσω μπροστά στην σκουληκοσύνη σου πλέον...
δεν πιάνεσαι πια....
πω πω....χαλάτε όλοι σιγά σιγά...ξεκίνησε με τον γλυκούλη και ακολουθείς κατά πόδας και συ...θα μας φάνε τα σκουλήκια στο τέλος!!!
ευτυχώς,εγώήμουν χαλασμένος από πάντα, δεν κινδυνεύω!!!!!!
=============== Δεκ 11th 2016, 11:21am ===============
Κάνεις υπερσκουλήκιες προσπάθειες βλέπω να κατακτήσεις την κορυφή: Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
Μην το σκέφτεσαι @makis1024, δε θα με πειράξει καθόλου για το αβαταρ, στο παραδίδω με χαρά, καθώς σου επεσήμανα πως δε σε χρεώνω καν πνευματικά δικαιώματα, με τόσο σκληρό αγώνα που χεις κάνει ...
Μήπως δεν γνωρίζεις ότι το αποθηκεύεις με δεξί κλικ και "αποθηκευση εικόνας ως"???
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Καλημέρα. Πέρασα και τη rom που μου πρότεινε ο lallasgr στο post 2503 και πάλι το κινητό κάνει τα δικά του στη φόρτιση.
Συνδέεται-αποσυνδέεται συνεχώς είτε στην πρίζα είτε στο pc είτε με δικό του καλώδιο είτε με άλλο.
Μπορείτε να μου πείτε πώς θα το επαναφέρω στην κατάσταση που το παρέλαβα για να το στείλω πίσω;
Είχα αυτήν: MIUI Global 7.4 Stable 7.4.18.0 (LHOMIDD).
Κάνε αυτό που σου γράφει πιο πάνω ο φίλος @venioni εάν συνεχίσει το πρόβλημα στείλε το πίσω με αυτήν την rom που στην ουσία είναι ή αναβάθμιση της παλιάς της δική σου και πες ότι απλά έκανες την αναβάθμιση που σου εβγαλε γιατι για να πας σε αυτήν που είχες θες downgrade έχει ιστορία
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παιδια βοηθεια εχω για καποιο λογο εχω xiaomi redmi note 3 pro και μεσω miflash πηγα να περασω την china develepoer αλλα εβγαλε αυτό ερρορ Not enough Storage is available to process this command (0x80070008: Max buffer sector is 256)", το ανοιξα και διαπιστωσα πως δεν εντοπιζει κανενα δικτυο wifi και στην μπαρα δεν μενει ανοιχτο το wifi
το mi pc suite δεν βρισκει καν το κινητο γιατι είναι με android 6 από ότι διαβασα..
=============== Δεκ 17th 2016, 5:07pm ===============
στην αγγλικη εκδοση μου βγαζει ότι up to date λογισμικο..θα δοκιμασω με το κινεζικο
=============== Δεκ 17th 2016, 5:13pm ===============
ποιο από αυτά να επιλεξω ;;;;
=============== Δεκ 17th 2016, 5:51pm ===============
παιδια τελικα καταφερα περασα την ρομ που λεει ο οδηγος όταν τυχει αυτό το πρόβλημα το κινητο ανοιε εκανα καποιες ρυθμισεις και μετα εσβησε και αναψε το miui λογκο και τωρα φορτωνει μια μπαρα από κατω..
=============== Δεκ 17th 2016, 6:07pm ===============
καταφερε και ανοιξε το wifi παω να περασω το mi account βγαζει checking find device status και δεν μπορωνα προχωρήσω να βαλω τον λογαριασμο για να ξεκλειδωσω μετα, καποιος καμια ιδεα;