Εγκατέστησα την Global Official Όλα πήγαν καλά. Με την εκκίνηση επέλεξα English (Unidet Kingtom) επειδή δεν έχει ελληνικά μετά όμως στο "Choose your locale" δεν έχει σαν επιλογή την ελλάδα , τι κάνουμε και ειναι φυσιολογικό; Έχω σταματήσει εκεί και περιμένω, κάποιος να βοηθήσει ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Τώρα όμως στο αμέσως επόμενο βήμα δεν βλέπει κανένα wi fi στο Avaiable networks , τι κάνω; και παρακάτω δεν βλέπει ούτε την sim . Κάποιος να βοηθήσει γιατί έχω κολλήσει ; Τώρα άρχισε και τις επανεκκινησεις! ¨εχω βάλει την Global stable 7.2.5.0
Τελικά όλα οκ. Thanks!
να κάνω μια ερώτηση? Παλιά που είχα αγοράσει το rn3Kate έχει official global stable και θέλησα να του περάσω την official global dev κατέβασα την rom στο λάπτοπ μετά την πέρασα στο κινητό και την εγκατέστησα από τον updater και όλα οκ αλλά δεν έκανα όλα τα βήματα που έπρεπε να κάνω για τν λάπτοπ, υπάρχει περίπτωση να είναι brikαρισμενο το κινητό και να μην το έχω πάρει χαμπάρι τόσο καιρό?? Τo κινητό δεν είναι ξεκλείδωτο και δεν είναι root.
να κάνω μια ερώτηση? Παλιά που είχα αγοράσει το rn3Kate έχει official global stable και θέλησα να του περάσω την official global dev κατέβασα την rom στο λάπτοπ μετά την πέρασα στο κινητό και την εγκατέστησα από τον updater και όλα οκ αλλά δεν έκανα όλα τα βήματα που έπρεπε να κάνω για τν λάπτοπ, υπάρχει περίπτωση να είναι brikαρισμενο το κινητό και να μην το έχω πάρει χαμπάρι τόσο καιρό?? Τo κινητό δεν είναι ξεκλείδωτο και δεν είναι root.
Εάν ήταν brick θα το είχες πάρει 1000% χαμπάρι. Από official σε official πας με κλειδωμένο Bootloader, και όσο δεν έχεις twrp δεν μπορείς να είσαι root.
Βασικά δεν έχω δει μέχρι στιγμής κάτι κουλό όλα φαίνεται να λειτουργούν όπως πρέπει απλά με τις τελευταίες ενημερώσεις της beta έχω διαφορά ψιλοθεματα όπως υπερθέρμανση του κινητού και κάτι αλλά
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Απρ 3rd 2017, 12:48am ===============
στην πρώτη σελίδα σε ένα σημείο στον οδηγό λέει " σε καμία περίπτωση δεν κατεβάζουμε global dev γιατί θα brikarei το κινητό " . Εγώ που θέλω να βάλω μια παλιά έκδοση official global dev θα το brikaro?