Γιατι το παθαίνουν αυτο τα τηλεφωνα εχω ενα kate και το επαθε ενω ειχα πανω την δικια σας ROM
με εσωσε το βιντεο του @GR_Macedon για το test point και ολα καλα εκανα restore σε 8.2.4.0 με fastboot official και τωρα το παρακλουθώ !! νομιζω πως κατι τρεχει με την τελευταια rom θα βαλω την προηγουμενη και θα το δω ...
επισεις μπορει να μου πει καποιος εαν εχει θεματα θερμοκρασιας και ποσο ειναι η θερμοκρασια normal χρησης χωρις games λιγο youtube για το μωρο και απλα με 2 sim και ιντερνετ τι να πω πολυ πολυ πολυ απογοητευμενος... 2 φορες αλλαγη οθονης για το yellow spot και τωρα αντικτασταση συσκευης και αυτο το θεμα black screen off red led blinking no boot ....
ποτε ξανα redmi σειρα,,,,,
=============== Ιουλ 1st 2017, 7:26pm ===============
Qtec s200 -> HTC Artemis -> HTC Diamond -> HTC Blackstone ->Apple iPhone 3GS 16 Gb ->Sony Ericsson Xperia X10 mini -> HTC Hero ->Samsung Galaxy 3 -> Samsung Galaxy S i9000 -> Samsung Galaxy S II i9100 -> Samsung Note N7000-> LG Nexus4 -> Xiaomi Red Rice -> Xperia Z -> Samsung Galaxy S4 GT-i9505 -> Lenovo k5 note a7020
Και πολλα άλλα λογω ιδιοτητας (πρωην τεχνικος) δεν εχω δει τετοιες θερμοκρασιες και τετοια ανασφάλεια για το τι θα σου ξημερώσει...
Τελικα καταφερα να το ξεκλειδωσω. Με το λεγομενο deep flash cable . Με κλειστο το κινητο κουμπωσα το micro usb στο κινητο (εκτος pc το καλωδιο) πατωντας παρατεταμενα το vol + συγρονως πατημενο το κουμπακι του deep flash cable κουμπωσα το usb στο pc και αναγωριστηκε ως hs usb qdloader 9008 . Μετα ολα ηταν ευκολα. Το φλασαρα με το Miflah
Χαιρετω, επειδη υποψιαζομαι οτι το θεμα που ανεφερα εδω Προβλημα με in-app purchases εχει να κανει με την Κινεζικη ΡΟΜ, ειπα να προσπαθησω να βαλω Global Stable. Το θεμα εινια οτι κολλαω στο πρωτο πρωτο βημα, το MiSuite δεν βλεπει την συσκευη μου επειδη θελει λεει update, απο το check for updates της συσκευης update διαθεσιμο δεν υπαρχει...