Όπως σου λέει και ο Μάκης δοκίμασε γιατί μπορεί να έχεις πάρει έγκριση και να μην σου έχει έρθει απλά το μήνυμα , πιστεύω είχες κάνει σωστά την αίτηση ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δικιο εχετε παιδια, το κατεβασα κανονικα, ευχαριστω Ερωτηση, αμα το ξεκλειδωσω και βαλω ελληνικη μετραει για rootαρισμα? Γιατι υπαρχουν εφαρμογες που δεν τους αρεσουν πολυ τα rootαρισμενα (οπως πχ το pokemon go).
makis1024 ναι WIND εχω, παιζει να μπλοκαρουν τα sms απο την Xiaomi?
Καλησπέρα σε όλους
Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά στο forum και στο ότι καταλάβαμε απο εδώ τη σημαίνει xiaomi.
Κάτοχος μέχρι πρόσφατα redmi note 3 proKenzo και τώρα mi6.
Θελω να βοηθήσω έναν φίλο μου κάτοχο επίσης του redmi note 3 prokenzo με rom χωρις αναβαθμίσεις και αγγλο-ελληνικα.
Η αλήθεια είναι ότι εχω μπερδευτεί λίγο με τόσους οδηγούς στο forum και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω.
Δεν το έχω ξανακάνει και θα ήθελα λίγη καθοδήγηση.
Το πρώτο βήμα είναι να ανεβάσεις εδώ μια φωτογραφία από τις Ρυθμίσεις και το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ακριβώς τα χαρακτηριστικά.
Παράλληλα προετοιμάστε έναν υπολογιστή με drivers, αν δεν υπάρχει και κάντε έλεγχο για τον bootloader και αίτηση αν δεν το έχετε ξεκλειδώσει. Πώς θα βάλω drivers στον υπολογιστή; Έχω κλειδωμένο bootloader; Πώς θα πάρω άδεια για ξεκλείδωμα και πώς γίνεται αυτό;
Μετά θα έρθουν και τα επόμενα βήματα. πχ. το ξεκλείδωμα μπορεί να γίνει όπως είναι ή όχι, ανάλογα ποιά rom έχει τώρα (από τα λεγόμενά σου μοιάζει μαϊμού), γι αυτό και χρειάζεται η φωτογραφία.
Miui global 8 stable
Η rom που έχει είναι
8.0.1.0 (LHOCNDC)
Έχω κάνει αίτηση για ξεκλειδωμα του Bootloader και μου ήρθε και η έγκριση.
Έχω ξεκινήσει όλα τα πρώτα βήματα αυτού του οδηγού μέχρι και το κατέβασμα των αρχείων.
Τωρα?