Συγχαρητήρια για την εξαίρετη δουλειά και support προς όλους μας.
Το κινητό RedMi Note 3 Pro που έχω εχει φλασαριστεί με ελληνική ROM αφου ήρθε στα χερια με unofficial rom. Οποτε εχω βάλει TWRP και μου το εχει εχει στειλει το ξεκλειδωμα η Xiaomi. Λογω όμως διάφορων προβλημάτων που εχω, και το εντονοτερο ειναι να μου απορριπτει τη SIM της VODAFONE και πρεπει να ξεκλειδωσω τη SIM καθε φορα με το PIN ωστε να εχω σημα κινητης, σκεφτηκα να κανω κατι. Σκεφτομαι να βαλω Official και μιας που βγηκε και MIUI 9, να βαλω dev για να ειμαι στην 9αρα. Οταν εβαλα τη ROM ηταν για KENZO, αλλά τωρα που ψαχνω για τα official δεν μπορω να καταλαβω ποια απο τις 3 συσκευες εχω (Qualcom MTK SpecialEdition). Απο την αλλη σκεφτομαι πως επειδη ειναι dev να παω στην 8 official που θα εχω updates και καποια στιγμη θα ερθει ως update και η 9 stable.
Τα υπολοιπα προβληματα ειναι μικρα αλλα ας τα αναφερω μηπως υπαρχει κατι αντιστοιχο οποτε να βοηθηθει καποιος αλλος. Αρεκετες φορες μετα απο εναλλαγη second space γινεται αποκρυψη της πανω μπαρας οπου εχει κατασταση σηματος μπαταριας κλπ, συχνα. Οι ειδοποιησεις εφαρμογων ειναι οτι να ναι συνηθως στην αρχικη οθονη κλειδωματος και συνηθως υπαρχουν μονο απο FB. Δεν εχω λαβει κανενα update απο τοτε που εκανα το flashαρισμα, δε ξερω αν αυτο ειναι προβλημα. Και επισης στην επικοινωνια με το λογαριαμο MI δε μπορω να δω τα περιεχομενα του απο το κινητο, παρα μονο απο pc. Κανει ενα loop στην εισαγωγη στοιχειων.
Θα χρειαζόμουν τα φωτα σας γιατι μενω χωρις κινητό ουσιαστικά...
Ευχαριστώ και παλι.
Ευχαριστω πολύ.
τωρα κατεβαζω global stable και θα ενημερωσω αφου φλασαρω.
Αφου κανω αυτο, μετα μπορω να βαλω official global developer (σε περιπτωση που MIUI 9 δεν ερθει ποτέ)?