Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Goodix.
Νέο twrp, nandroid Backup, factory reset και δοκίμασε αυτή , μην βάλεις τις τελευταίες θα έχεις πρόβλημα , μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με το fingerprint sensor. StackPath
Ωραια.....μπαίνουν σε μια σειρά....τώρα βέβαια αν υπάρχει οδηγός για καθένα από αυτά τα βήματα αναλυτικός θα τανε καλά γιατί δεν έχω ιδέα τι είναι αυτά που γράφεις!!!!!!!!! Μόνο το facrory reset ξέρω να κάνω κ να κατεβάσω τη ρομ που μου πρότεινες!!!!!!!!
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Μα στο μήνυμα #3124 σου αναλύω τα βήματα.
Περίμενε γιατί εάν βρήκε το παλικάρι λύση και την μοιραστεί μαζί μας , πας κατευθείαν για την τελευταία που θα βγεί με ενσωματωμένο fix για το bug. Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
Και δεν θα χρειαστεί να βάλεις ρομ Νοεμβρίου που σου πρότεινα για να αποφύγεις το πρόβλημα με το fingerprint sensor.
Αρα Μανόλη να περιμένω λες λίγο.....σορυ φίλε που γίνομαι κουραστικός αλλά δεν το κατέχω καθόλου το σπορ αυτό....πάντως διαβάζοντας πάλι το προηγούμενο μήνυμα σου αν προχωρούσα σε νέο twrp απλά θα το κατέβαζα από το λινκ που έβαλες κ θα το έκανε μόνο του?κ μετά θα άνοιγα τον οδηγό που είχες στο τέλος του μηνύματος για να κάνω το nadroid back up κ factory reset k μετά την rom..????