Διαφήμιση

Crash-αρισμα ;;;;;

• Λοιπον , για να μην ξανανοιγω θεμα επανερχομαι σε αυτο.
      Μετα απο ενα 3 - 4 μηνο χρησης και ενω σαν συσκευη μ'αρεσει πολυ εχω αρχισει και χανω την υπομονη μου και τη πιστη μου στη εταιρια και τη συσκευη!

Αν δεν με απατα η μνημη μου , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ GTV (MAZI ME ΤΙΣ GKALEN) ΟΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ CRASH-ΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ!!!!(STABLE ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ)

Παιδες τα φωτα σας γιατι δεν τη παλευω αλλο!

Για να γινω συγκεκριμενος , πριν ενα λεπτο ειπα να δοκιμασω να περασω καινουργια ρομ μπας και ησυχασω!
      για να ειμαι σιγουρος την περασα ετσι , "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC , οπως και ολες τις αλλες, χωρις κανενα σφαλμα! Δηλαδη μετα απο καθαρη εγκατασταση.(εσβησα και το συστεμ)

Για μια ακομη φορα , πριν καν προλαβω να βγω απο τον οδηγο της MIUI 8 , η συσκευη κρασαρε και εκανε ρεσταρτ!
      Οπως ειπα , αυτο το προβλημα το εχω ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΟΜ!Καποιες το εμφανιζουν αμεσως καποιες αργοτερα!
      Η συσκευη κανει μονη της ρεσταρτ/κρασαρει!καποιες φορες απλα δεν κλεινει τελειως (γιατι δεν ζηταει πιν) , καποιες απλα κανει restart και καποιες αλλες μου βγαζει και τη μπαρα που βγαινει οταν φλασαρουμε μια ρομ!!!!

Παιδες τα φωτα σας γιατι εχω ξενερωσει,ελπιζω να μπορειτε να με νιωσετε!!!
    • Ο/H michael έγραψε:

Εχεις δοκιμασει να κανεις εγκατάσταση μία fastboot rom με το miflash ;
      όχι, δεν έχω δοκιμάσει.τι αλλάζει έτσι?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tilos4523 έγραψε:

Ο/H michael έγραψε:

Η fastbootrom κάνουν 100% καθαρή εγκατάσταση γιατι γραφουν απο τιν αρχη ολα τα partition κατι που δεν κανουν οι recovery rom .Κατέβασε από Εδω την fastboot rom για την συσκευη σου.
    • Ο/H michael έγραψε:

Ο/H tilos4523 έγραψε:

Ο/H michael έγραψε:

Η fastbootrom κάνουν 100% καθαρή εγκατάσταση γιατι γραφουν απο τιν αρχη ολα τα partition κατι που δεν κανουν οι recovery rom .Κατέβασε από Εδω την fastboot rom για την συσκευη σου.
      Thx για το info.Το προβλημα δηλαδη μπορει ειναι λογο σφαλματος στα partition?αν ναι , δημιουργηθηκε με καποιο τροπο?και πως μπορω να δω αν οντως ισχυει ετσι ωστε καποια αλλη φορα να μην χασω τοσο χρονο?ειχα ψαξει τη διαφορα για το fastboot -recovery αλλα δεν το ειχα βρει.Επισης μηπως μπορεις να μου πεις αν αυτο ,

Ο/H tilos4523 έγραψε:

Παιδια εχω αρχισει και εχω αμφιβολιες για το ποσο καθαρη ειναι η εγκατασταση με αυτο το τροπο.

Συγκεκριμενα επειδη εχω θεμα (δειτε εδω Crash-αρισμα ;;;;; , και οποιος ,μπορει ας βοηθησει ) , ολα τα flash τα κανω με αυτο το τροπο.
      Σημερα λογω του παραπανω προβληματος ειπα να ξανακανω μια ¨καθαρη¨ εγκατασταση!Και το παραδοξο που με εβαλε σε σκεψεις ειναι: Πριν κανω full wipe ειχα βαλει την οθονη απο 2Κ σε 720p.Μετα απο ολη τη διαδικασια και χωρις καποιο σφαλμα ανοιγει η συσκευη εχοντας κρατημενη την οθονη στα 720p!!!!!!!
      Κανονικα δεν θα επρεπε αφου εγινε full wipe να γυρισει στα 2k???Τι παιχτηκε?Μηπως καπου κρατιουνται απομειναρια απο αλλες ρομ που με αυτο τον τροπο δεν σβηνονται και για αυτο εχω και θεμα???
      Τα φωτα σας για αν δειτε το αλλο ποστ εχω αρχισει και φρικαρω με τη συσκευη.(mi note pro)
      εχει να κανει με κατι απο ολα αυτα?
    • Ακριβως για ολα αυτα που αναφερεις επιβάλλεται να περάσεις fastboot rom για να "καθαρίσει" η συσκευη από τις διάφορες ρομ που έιχες περάσει πριν .Αν το πρόβλημα είναι software όταν περάσεις την fastboot rom το κινητό πρέπει να δουλεύει σωστά.
    • Ο/H michael έγραψε:

Ακριβως για ολα αυτα που αναφερεις επιβάλλεται να περάσεις fastboot rom για να "καθαρίσει" η συσκευη από τις διάφορες ρομ που έιχες περάσει πριν .Αν το πρόβλημα είναι software όταν περάσεις την fastboot rom το κινητό πρέπει να δουλεύει σωστά.
      και παλι thx!!!κατι τελευταιο αν δεν μου πεταξει καποιο σφαλμα κατα το περασμα της fastboot σημαινει οτι ολα οκ?δεν παιζει να περασει κατι στραβα και να μην το παρω χαμπαρι?
    • Διαφήμιση
    • @michael σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου!!!Εκανα τα παραπανω και οπως φαινεται ολα διορθωθηκαν επιτελους!!!!!!Η συσκευη προς το παρον φαινεται να πηγαινει αψογα!!ουτε κρασαρισμα ουτε ρεσταρτ!!!!Ενα μικρο θεμα με τη θερμοκρασια κυριως σε gaming apps αλλα πιστευω στη συγκεκριμενη συσκευη δεν μπορει να ξεπεραστει και πολυ λογο συγκεκριμενου snapdragon.Ενας τροπος βελτιωσης της θερμοκρασιας ειναι η αλλαγη της αναλυσης σε 720 απο 2Κ τουλαχιστον στα games.

Kαι παλι σε ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια , επιτελους ηρεμησα!!!