Όταν είσαι σε fastboot δίνεις fastboot devices....
Κάνε αυτό..
"Κάνουμε με κρατημένο το shift στον υπολοιστή μας δεξί κλικ μέσα(σε ένα κενό σημείο) στον φάκελο που είμαστε και άνοιγμαπαραθύρου εντολών εδώ.." \
ή αυτό
Ενώ είμαστε μέσα στο φάκελο adb πληκτρολογούμε στην διεύθυνση cmd..κ enter κάπως έτσι..
Παιδιά εμένα δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση τους drivers για το fastboot και το adb, με αποτέλεσμα στο cmd να μην βγάζει τίποτα μετά την εντολή fastboot devices. Μου βγάζει αυτό το σφάλμα που βλέπετε στο screenshot.
Επίσης να σας πω ότι πήρα έγκριση για unlock από την Xiaomi, απλώς θέλω να τσεκάρω αν είναι ήδη ξεκλείδωτος, ώστε να τον κλειδώσω και να τον ξανα-ξεκλειδώσω επίσημα. Έπειτα, θέλω να βάλω Cyanogenmod γιατί δεν την παλεύω με το MIUI, γιατί όσο όμορφο είναι, άλλο τόσο δύσχρηστο είναι.
Έπειτα, θέλω να βάλω Cyanogenmod γιατί δεν την παλεύω με το MIUI, γιατί όσο όμορφο είναι, άλλο τόσο δύσχρηστο είναι.
Γνώμη μου είναι ότι αδικείς την συσκευή που πήρες με αυτη σου την απόφαση. Δώσε λίγο χρόνο ... κανείς μας δεν ήξερε την miui όταν πήρε την συσκευή του..
Παιδιά ίσως βάλω και την Global DEV την τελευταία. Αλλά αυτή η ROM που έχω είναι κυριολεκτικά απαράδεκτη. Ειδικά η διαχείριση μπαταρίας είναι πολύ κακή. Πρόκειται για την ROM με την οποία ήρθε το κινητό. Είναι αγορασμένο από gearbest. Δείτε στο screenshot ποια ROM φοράει και αν γίνεται ας μου εξηγήσει κάποιος τι φταίει και δεν μπορώ να βάλω τους drivers για το adb και το fastboot.