Καλησπέρα και από έμενα, να πω πριν φτάσω στην ερώτηση μου πως πριν αποφασίσω να αποκτήσω κινητό xiaomi έκανα λίγο την μελέτη μου στα της κοινότητας και είτε το θέλετε είτε όχι...εσείς με πείσατε να αγοράσω βλέποντας το συνδυασμό Βοήθειας & Τρέλας που σας "Δέρνει" :). Λοιπόν, το κιν. το πήρα σήμερα και είπα να ξεκινήσω ένα ένα τα επεισόδια μέχρι να φτάσω να του περάσω την Ελληνική ρομ...και που κόλλησα; στο αν είναι κλειδωμένο ή όχι...τα έκανα όλα βήμα βήμα(ok...σιγά τα πολλά βήματα που έκανες ρε φίλε μέχρι εδώ...αλλά...κάθε αρχή και...πάλουκος :p ) αλλά στο cmd επέμενε κάθε που έγραφα fastboot devices να μου βγάζει άλλη μια γραμμή "C:\adb>. Είδα και απόειδα και του πατάω ένα..."fastboot oem device-info" και μου πέταξε την παρακάτω εικόνα...λογικά είναι κλειδωμένο αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα έκανα σωστά. κάτι τελευταίο στην ...έκθεση μου (συγνώμη γι'αυτό ) το κινητό έχει κολλήσει στην οθόνη fastboot και νιώθω ότι το κόλλησα, επίσης Φοράει fake rom γιατί μου λέει " global stable έχει 5ψήφιο και τα γράμματα CN. Ευχαριστώ για το χρόνο σας έστω για να διαβάσετε το μήνυμα μου.
@Atom Την εντολή fastboot devices καλά την έγραψες, από κάτω έπρεπε να σου έβγαζε αριθμούς και γραμματα που είναι τηλεφώνου σου, και την εντολή για το κλείδωμα την έχεις σωστή το κινητό σου είναι κλειδωμένο να ξέρεις, δωσε εντολη fastboot reboot
@Atom
Ας τα πάρουμε ένα - ένα. Σύμφωνα με το screenshot ο bootloader είναι κλειδωμένος (Device unlock: false). Τώρα ανέβασε ένα screenshot από το about phone.
@Atom
Ας τα πάρουμε ένα - ένα. Σύμφωνα με το screenshot ο bootloader είναι κλειδωμένος (Device unlock: false). Τώρα ανέβασε ένα screenshot από το about phone.
Καρντάση του κόλλησε εκεί του πιτσιρικά και δεν ήξερε τι εντολη να δώσει του το έγραψα αλλά του έστειλα και μήνυμα στο tsat αλλά δεν απάντησε
Ευχαριστώ για της απαντήσεις σας πραγματικά. Δεν υπάρχει θέμα για το ότι όταν πάτησα fastboot devices δεν έβγαλε κάτι έτσι; Να πω επίσης ότι έχω windows 7 32-bit. @derveni Για το μήνυμα σου στο chat συγνώμη αλλά είμαι αρκετά noob στη σελίδα και χρειάζομαι λίγο χρόνο μέχρι να εξοικειωθώ Άσε που έχω διαβάσει καμμιά 145 σελίδες εώς τώρα!!!
Ναι .... άλλη μια συσκευή με fake rom. Τώρα ενεργοποίησε την επιλογή για προγραμματιστές. Πας στο Σχετικά με το τηλέφωνο - Έκδοση Miui πατάς επάνω 7 με 8 φορές. Μετά Πρόσθετες ρυθμίσεις - Επιλ. για προγραμματιστές - Εντοπισμός σφαλμάτων USB βάλτο ON. Και όταν το συνδέσεις μετά στον υπολογιστή θα επιλέξεις Μεταφορά αρχείων. Και δώσε πως αναγνωρίζει την συσκευή ο υπολογιστής μέσα από την διαχείρηση συσκευών.
Το βλέπει σαν "Φορητή Συσκευή" καί όταν το πατάω "Μι5" @spideman3 μου έβγαλε και αριθμό τώρα στο fastboot devices. Δηλαδή οι τύποι μου ξεκλείδωσαν το κινητό,μου πέρασαν την fake rom και το ξανα-κλείδωσαν;
@spideman3 Βοήθησε λίγο τον πιστιρικά τουλάχιστον με τους drivers γιατί έχω λίγο δουλειά με το δικό μου νήμα,αν και το βλέπω κομματάκι δύσκολο θέλει 64 bit windows 7 η 8 @Atom όλοι στραβάδια ξεκινήσαμε και είμαστε ακόμα, απλά ότι κάνεις πρώτα να ρωτάς και αν παίρνεις απάντηση θα προχωράς αλλιώς δεν θα κάνεις τίποτα.
@spideman3 Βοήθησε λίγο τον πιστιρικά τουλάχιστον με τους drivers γιατί έχω λίγο δουλειά με το δικό μου νήμα,αν και το βλέπω κομματάκι δύσκολο θέλει 64 bit windows 7 η 8 @Atom όλοι στραβάδια ξεκινήσαμε και είμαστε ακόμα, απλά ότι κάνεις πρώτα να ρωτάς και αν παίρνεις απάντηση θα προχωράς αλλιώς δεν θα κάνεις τίποτα.
Μέχρι τα απλά στα δύσκολα τις ειδικές δυνάμεις. Το θέμα είναι αν έχει ακόμα το παλιό του κινητό!!!!