Ακριβ΄βως.... δεν έκανες την πρώτη και πήρε την δευτερη
Δεν καταλάβατε καλά από το Pc κάνω αίτηση ανοίγω ενα λογαριασμό δίνω το 1ο κινητό μου και περίμενω,
Στίς 3 ημέρες από το laptop αλλά με το ιδιο ΜΙ ID κάνω πάλι αίτηση μετο δεύτερο μου κινητό
Πρίν μιά ωρα από το αλλο PC εκανα με ενα 3 κινητό ανοίγοντας ενα δεύτερο λογαριασμό.
Κάτι παίζει με τα cookies στον broswer, θυμάτε τί εχεις κάνει που, οταν πας στη σελίδα του unlock και πατήσεις "Unlock Now" σου λει εχεις κάνει
Τώρα ρύθμισα οταν κλείνει ο firefox να σβήνονται τα cookies και οταν τώρα πατήσω "Unlock Now" πρέπει να ανοίξω λογαριασμό η να βάλω τα user pass απο οποιον θέλω και βλέπω τί γίνεται.
Ο κάθε λογαριασμός μπορεί να κάνει μία φορά αίτηση για άδεια.
Αυτό σημαίνει μάλλον ότι την πρώτη φορά απλά δεν έγινε.
Εχετε τελικά δίκιο αν και εκανα τίς ιδιες κινήσεις τελικά την πρώτη φορά δεν εγινε τίποτε ελαβα το OΚ της δεύτερης στον αρχικό μου λογαρισμό σήμερα, τα εκανα ολα Οκ Ξεκλείδωμα, Ελληνική romroot, xposed
Ευχαριστώ ολους
Καλημέρα, προσπαθώ να βάλω το καινούριο RN4 της ξαδέλφης σε fastboot για να ελέγξω τον bootloader αλλά μετά από 1 λεπτό μπορεί και λιγότερο κάνει επανεκκίνηση μόνο του και μπαίνει στην MIUI
Τι να κάνω;
Καλημέρα, προσπαθώ να βάλω το καινούριο RN4 της ξαδέλφης σε fastboot για να ελέγξω τον bootloader αλλά μετά από 1 λεπτό μπορεί και λιγότερο κάνει επανεκκίνηση μόνο του και μπαίνει στην MIUI
Τι να κάνω;
Τι να κάνω;
Σημαντική διευκρίνηση: Το κινητό όταν ΔΕΝ είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή κάθεται μια χαρά στο fastboot και περιμένει. Το θέμα τελικά είναι όταν το συνδέω!
Στα 20" κάνει επανεκκίνηση! Πρόλαβα και δοκίμασα, (είχα κρατήσει το adb ανοιχτό) αλλά δεν έβγαζε τίποτα στο fastboot devices.
Δοκίμασα και με την συσκευή ανοιχτή και πάλι βγαίνει από το fastboot mode στα 30"
Οπότε; είναι θέμα υπολογιστή; drivers; Γιατί να βγαίνει απότο fastboot;