Δεν έχεις δώσει access σε πρώτη φάση στο κινητό για τον υπολογιστή. Όταν έγραψες την πρώτη εντολή θα σου πέταξε στην οθόνη του κινητού ένα μήνυμα. Έπρεπε να πατήσεις always trust και οκ!!εκεί που γράφει unauthorized θα έπρεπε να γράφει device ή fastboot
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα Αγγλικά μια καλή λύση είναι να αφήσεις την Official Global Stablerom. Αν θες όμως να έχεις και την επιλογή των Ελληνικών τότε κάνε την διαδικασία ξεκλειδώματος και αφού ξεκλειδώσεις βάλε την Ελληνική Stable που είναι πολύ σταθερή και αυτή!
Θέλω να ξεκλειδώσω όπως και να'χει.
Ερώτηση:
Η 7.2.2.0 (LHOCNDA) που έχω είναι dev ή stable, global ή china; Έχω μπερδευτεί.
Εγώ επέλεξα το κινητό να έχει Official Developer Rom για να ξεκλειδώσω εύκολα.
Υπάρχει κάποιος οδηγός πως να την περάσω μέσω του Updater της Miui;
Κατέβασε και αποθήκευσε τη ρομ χύμα στη μνήμη του τηλεφώνου. Επειτα μπες στο updater και πάτα στο γρανάζι πάνω αριστερά και διάλεξε choose update package. Eπιλέγεις τη ρομ και φλασάρεις.
Υπάρχει κάποιος οδηγός πως να την περάσω μέσω του Updater της Miui;
Κατέβασε και αποθήκευσε τη ρομ χύμα στη μνήμη του τηλεφώνου. Επειτα μπες στο updater και πάτα στο γρανάζι πάνω αριστερά και διάλεξε choose update package. Eπιλέγεις τη ρομ και φλασάρεις.
Το έκανα αλλά δεν γίνεται τίποτα!
Αφού την επιλέξω, εμφανίζει μία μπάρα κάτω που γράφει "Getting info..." και μετά από αρκετά δευτερόλεπτα με πετάει στο Tools Menu.
Φίλε μου πήγαινε με τον παρακάτω τρόπο να ξεμπερδεύεις. Μην ταλαιπωρείσαι άδικα. 10 βήματα είναι όλα και όλα και αν τα κάνεις με προσοχή δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα:
Φίλε μου πήγαινε με τον παρακάτω τρόπο να ξεμπερδεύεις. Μην ταλαιπωρείσαι άδικα. 10 βήματα είναι όλα και όλα και αν τα κάνεις με προσοχή δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα: