Ωραία... μπες σε fastboot και κατέβασε αυτό.... Συνδέεις το κινητο, αποσυμπιέζεις το ζιπ ..
Ανοίγεις cmd μέσα στο φάκελο που αποσυμπίεσες και δίνεις fastboot oem edl.
Συνεχίζεις με αυτό και θα είσαι οκ..
Φυσικά θα έχεις απενεργοποιήσει ψηφιακή υπογραφή και θα έχεις βάλει drivers..
Ωραία... μπες σε fastboot και κατέβασε αυτό.... Συνδέεις το κινητο, αποσυμπιέζεις το ζιπ ..
Ανοίγεις cmd μέσα στο φάκελο που αποσυμπίεσες και δίνεις fastboot oem edl.
Συνεχίζεις με αυτό και θα είσαι οκ..
Φυσικά θα έχεις απενεργοποιήσει ψηφιακή υπογραφή και θα έχεις βάλει drivers..
Αυτόν ακριβώς τον οδηγό κοίταζα και δυστυχώς τα προβλήματα συνεχίζονται. Από το pc μου δε μπορώ να απενεργοποιήσω την ψηφιακή υπογραφή και να μπω σε test mode.
"The boot configuration data store cannot be opened.
The system cannot find the file specified"
Θα δοκιμάσω σε άλλο pc με την 1η ευκαιρία.
Υπάρχει άλλος τρόπος από αυτό;
ο έλεγχος για τον κλειδωμένο bootloader παραμένει ο ίδιος
device unlocked: false
Επίσης στον οδηγό αναφέρει πως πρέπει να μπω σε download mode, αλλά το Power+Volume UP δεν οδηγούν στην οθόνη του αρχικού recovery. Φαντάζομαι πως αφού αποσυμπιέσουμε το .zip που είπες θα μπαίνει έτσι;
Μην ρισκάρεις να μην το πάρεις στα χέρια... Και εκεί θα μιλάμε για hardbrick πραγματικά.. Googlαρε λίγο το πρόβλημα σου.. Είμαι σίγουρος θα βρεις λύση..
Μην ρισκάρεις να μην το πάρεις στα χέρια... Και εκεί θα μιλάμε για hardbrick πραγματικά..Googlαρε λίγο το πρόβλημα σου.. Είμαι σίγουρος θα βρεις λύση..
Δε θα το ρισκάρω. Ή θα λυθεί στο παρόν pc το θέμα ή θα πάμε σε άλλο pc.
Το θέμα του recovery που ανέφερα θα λύνεται εφόσον ξεζιπάρω το αρχείο απ το link σου; Γιατί προφανώς δε μπορώ να το ξεζιπάρω εντός συσκευής τώρα.
Too much για Σαββατόβραδο. Αύριο από άλλο laptop ξαναδοκιμάζουμε κι εύχομαι να μη χρειαστεί να σας ξαναενοχλήσουμε γι αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ
Γιατί προφανώς δε μπορώ να το ξεζιπάρω εντός συσκευής τώρα.
Λογικά θα μπεί με το που το τρέξεις....Αν όχι θα σου΄δώσω κάτι άλλο..
2 προβλήματα τώρα
Πρώτα το link για το Mi Flash Tool βγάζει 404 error. Υπάρχει ενεργό link;
Ενώ ξεζίπαρα κανονικά το edlido.zip και από terminal με fastboot oem edl πήρα μήνυμα ΟΚΑΥ, πάλι δε μπορώ να βάλω το τηλέφωνο σε recovery με Power+Volume Up. Σε fastboot μπορώ να μπω.
Kατέβασμα του MiFlash από εδώ είναι καθαρή;
Την πέρασα μια φορά και βλέπει κανονικά τη συσκευή όταν είναι σε fastboot.
Ακολουθώ το κάτω μέρος του οδηγού προς το παρόν και βλέπουμε. Φαίνεται πως μπήκε το τηλέφωνο σε Download mode αλλά δεν το βλέπει το Miflash τώρα. Θα το παλέψω ξανά αργότερα
Λοιπόν μετά από κάποιες ώρες παιδέματος, επιστράτευσης παλιότερων κατεβασμένων αρχείων και κατεβάσματος του MiFlash από εναλλακτική πηγή, το πράγμα έστρωσε, ακολουθώντας κατά γράμμα τους οδηγούς.
Τώρα φλασάρω την ελληνική dev rom, είμαι σε φάση που η μπάρα φορτώνει στη Mi οθόνη.
Δεν αναμένω να χει άλλο πρόβλημα στη διαδικασία.
Ευχαριστώ πολύ για όλα
Μόλις bootαρε κανονικά στην ελληνική ROM. Όλα καλά εκτός από τα χρώματα της οθόνης που ναι όλα κίτρινα. Με reboot δεν έστρωσε.
Είναι κάποιο γνωστό bug ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;